Lokátory GPS vám pohlídají nejen auto nebo bagr, ale i dítě nebo babičku

SpyShop24.cz dodává na český trh celou řadu GPS lokátorů pro různé možnosti použití. Jedním z nich je vodotěsný lokátor GPS MT90 Server pro sledování aut a osob s přístupem přes internet (TZ)

Praha 22. 9. 2016 – Lokátor GPS MT90 značky Meitrack je moderní a spolehlivé zařízení určené k lokalizaci vozidel (osobní vozů, nákladních automobilů, motocyklů, stavebních strojů, lodí), cenných zásilek, osob nebo zvířat. Lokátor je vodotěsný, využívá mobilní síť, obsluhuje se přes internet nebo pomocí SMS a jeho baterie v režimu uspání vydrží až 10 dní.

Důležitou výhodou modelu GPS MT90 Server, zejména v oblasti ochrany seniorů a dětí je funkce telefonu – lokátor GPS je opatřen vestavěným mikrofonem a reproduktorem, díky čemuž může uživatel přivolat pomoc prostřednictvím jediného tlačítka SOS- hovor bude uskutečněn na 3 nastavená telefonní čísla až do okamžiku, kdy bude hovor přijat.

Lokátor dále nabízí možnost odposlechu zvuků v okolí lokátoru – postačí zavolat z privilegovaného čísla. Toto řešení znamená větší možnost zajistit bezpečí a monitorování toho, co se děje poblíž osoby mající lokátor GPS nebo v kabině sledovaného vozidla, ve kterém je lokátor GPS MT90 Server nainstalován. Dalším komunikačním kanálem je mobilní telefon – v případě potřeby je možné získat přesnou polohu spolu s odkazem na mapu s vyznačenou polohou a ruční odeslání ovládacích příkazů.

Lokátor GPS s přístupem přes internet je odolný na vnější vlivy, díky čemuž může sloužit za každých podmínek. Ideální řešení, které zaručuje bezpečnost osob vyžadujících dohled, umožňuje lokalizování zcizeného automobilu, zjištění, kde se nachází firemní vozidlo nebo sledování cenné zásilky.

Cena a dostupnost

Lokátory GPS jsou dostupné prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz

Lokátor GPS MT90 stojí 5 800 Kč včetně DPH

Technické specifikace a služby

Precizní lokalizační modul

Lokátor GPS MT90 Server využívá velmi přesný modul SiRFStar IV GPS a čtyřpásmový komunikační systém GSM 850/900/1800/1900MHz, který zaručuje přesnou a precizní lokalizaci, rychlé nastavení polohy a bezproblémovou komunikaci se zařízením.

Přesné GPS zaměření

Přesné sledování například vozidla v rozsahu 5 metrů – v závislosti na signálu GPS na daném místě.

Vestavěné antény

Integrovaný anténní systém zaručuje efektivní činnost bez použití externích antén.

Vodotěsný kryt

Kompaktní konstrukce GPS lokalizátoru, malé rozměry a hmotnost umožňují volné používání zařízení za každých podmínek. Model MT90 Server je rovněž opatřen voděodolným pouzdrem (norma IP65) a pokročilou technologií odlišující jej od ostatních.

Dlouhý pracovní čas

Zařízení je napájeno z Li-Ion akumulátoru s kapacitou 1100 mAh, který zaručí nepřetržitou práci až 24 hodin. Existuje také možnost připojení lokátoru GPS MT90 Server k externímu napájení a značně tak prodloužit dobu práce.

SIM karty libovolného operátora

MT90 používá k zobrazení polohy systém satelitní navigace GPS, a data se odesílají prostřednictvím mobilní telefonní sítě. Použita je standardní SIM karta libovolného dodavatele (poplatky za datový přenos, odeslání SMS a připojení podle tarifu operátora).

Roční přístupový balíček

Všechna data o lokalizaci sledovaného auta nebo osoby jsou odesílány na server prostřednictvím datových paketů. Zároveň se zařízením uživatel obdrží roční přístup do systému. Jediné další náklady tvoří zajištění prostředků na SIM kartu použitou v lokalizátoru.

Informace na jednom místě

Po přihlášení se na účet z libovolného počítače nebo mobilního zařízení je možné prohlížení zaregistrovanými trasami, vzdálená konfigurace zařízení, 5 SMS příkazů denně započtených v ceně (balíček ovládacích příkazů za příplatek). Panel umožňuje rychlý přístup k poslední lokalizaci vysílače, archivu za poslední 3 měsíce, poplachům poté, co lokalizátor překročil dříve definovanou zónu

Geofencing (hlídání v zóně)

Služba GeoFence – možnost definování oblastí, jejichž překročení je signalizováno na mapě v podobě červeného bodu v místě překročení hranice nastavené oblasti spolu s informací o datu a času této události (zpoplatněná dodatková služba SMS oznámení o překročení zóny).

Globální dosah

Globální dosah – systém GPS pokrývá prakticky celou planetu, používání vícesměrového modulu spojení v mobilních sítích (navíc pracuje na všech kontinentech), přesný výpočet polohy a malé rozměry spolu s funkcí telefonu a odposlechu okolí jsou hlavní výhody lokátoru GPS MT90 Server.

Jednoduchá obsluha

Obsluha je jednoduchá a intuitivní, data jsou prezentována v podobě tras zobrazených na mapě.

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej detektivních nástrojů, které slouží ke sledování a ochraně proti sledování a také k získávání či ochraně informací nebo ochraně majetku. Cílem je zajistit zákazníkům vysokou kvalitu zařízení a profesionální poradenství. Odborně proškolený tým zaručuje individuální přístup, díky čemuž se SpyShop těší důvěře stále větší skupiny zákazníků.