AVANT investiční společnost zefektivní své e-mailingové aktivity řešením WebContent Emailing

Praha, 13. října 2016 – AVANT investiční společnost, a.s., česká investiční společnost zaměřující se na zakládání a správu fondů kvalifikovaných investorů, přechází na vlastní e-mailingové kampaně. Pro jejich maximální efektivitu zvolila systém vyvinutý agenturou WebMotion, s.r.o. Pomocí řešení WebContent Emailing budou kampaně pro své cílené obchodní aktivity postupně nasazovány po celé České republice. (TZ)

Rozhodujícím kritériem pro výběr poskytovatele e-mailingových služeb byla především spolehlivost a rychlost řešení stanovených požadavků. Na volbě zmiňovaného systému se odrazily i dřívější pozitivní zkušenosti. „Je to pro nás významný akumulátor obchodních informací, který disponuje příjemným uživatelským prostředím. Je uzpůsobený českému prostředí, a technologické možnosti v budoucnu umožní využívání informací v dalším rozšiřování a cílení obchodních aktivit po potenciální investory,“ říká k výběru Aleš Bastin, obchodní ředitel AVANT investiční společnost, a.s.

WebContent Emailing bude využíván nejen pro klasické e-mailingové kampaně a jejich vyhodnocení, ale i pro sběr kontaktů potencionálních investorů ať už přímo z jednotlivých webů/microsite společností nebo prostřednictvím rozhraní pro programování aplikací (API). API komunikace má zajišťovat registraci nových zákazníků z externích zdrojů, kde je systém zaregistruje a prostřednictvím automatické kampaně jim zašle informační e-mail o společnosti a spravovaných fondech. Důraz je kladen i na některé funkce z oblasti řízení vztahu se zákazníky, které WebContent Emailing obsahuje. Jedná se například o přehled aktivit jednotlivých zájemců či stávajících zákazníků, propojení s kalendářem, plánování schůzek nebo telefonních rozhovorů.

Jsme rádi, že si nás vybrala právě tak významná a velká investiční společnost jako je AVANT,” říká Aleš Přistál, jednatel společnosti WebMotion, která je autorským vlastníkem systému WebContent. “Cílem bylo vyhovět požadavkům na integraci a propojení s externími zdroji pro získávání leadů s maximální automatizací kampaní. V následujících měsících se chceme podílet na aktivitách vedoucích ke zvýšení efektivnosti a návratnosti e-mailingových aktivit, včetně rozšiřování funkcí našeho řešení na základě požadavků klienta” dodává.

Více informací o historii systému WebContent Emailing a novinkách je k dispozici na níže uvedených kontaktech:

 

O systému WebContent Emailing

Systém WebContent vznikl jako autorský produkt agentury WebMotion s.r.o. v roce 2010 a od té doby je neustále rozšiřován; aktuální verze je 2.9.0. Cílem systému WebContent Emailing je poskytovat takové řešení, které zajistí maximální možnou efektivnost při doručování e-mailů a zároveň nabídne kvalitní a profesionální technické zázemí. To je zaručeno vlastní infrastrukturou, která je provozována ve spolupráci s předními poskytovateli serverhostingu. Samozřejmostí jsou pokročilé možnosti tvorby e-mailových zpráv i napojení na firemní informační systémy a externí zdroje pro sběr leadů nebo napojení na věrnostní programy.

WebContent Emailing zajišťuje e-mail marketingové služby například pro: vydavatelství Burda Praha nebo DCD Publishing, Časopis Chip, GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA, CRESTYL, OC Centrum Pivovar, SB Property Services, EPS kurýr, agentury VIRKLIS a Just Communication a řadu dalších klientů, kteří technické řešení využívají plně i vlastními silami.

O společnosti AVANT investiční společnost

AVANT je česká investiční společnost, která se od svého založení v roce 2007 specializuje na zakládání a správu fondů kvalifikovaných investorů (FKI).  Významné postavení na trhu získává od roku 2010. Výkonným ředitelem společnosti je v současné době Mgr. Ing. Pavel Doležal.   

V současnosti se jedná o největší investiční společnost na trhu FKI v České republice, která prostřednictvím svých fondů nabízí velmi zajímavé investiční příležitosti určené kvalifikovaným investorům.