Office Depot spustil video poradnu

Společnost Office Depot ČR spustil video poradnu, jak správně vybrat židli a jak ji správně nastavit pro požadovaný účel, která bude pohodlná i pro dlouhé sezení za pracovním stolem. (TZ)

Mnozí lidé nevědí, že kvůli výběru nesprávné kancelářské židle mohou trpět nejrůznějšími zdravotními obtížemi, jako jsou bolesti zad, hlavy atd. Office Depot formou videa radí, na které vlastnosti židle se při výběru zaměřit, abychom se těmto obtížím vyvarovali,“ doplňuje Marcel Schmidt, Head of Direct, Office Depot.

K videu byl vytvořen i krátký spot, který v současné době běží jako součást cílené reklamy taktéž na kanálu youtube.com.

Následovat budou další video poradny – Jak si vybrat kancelářský papír, Jak si vybrat vhodné psací potřeby atd.

Video poradna zde: https://www.youtube.com/watch?v=vVBj6SvjkoA

Video spot zde: https://www.youtube.com/watch?v=U16XfW4pqUE

Office Depot® Česká republika

  • Společnost Office Depot® vstoupila na český trh v roce 2006 prostřednictvím akvizice úspěšné firmy Papirius®.
  • Office Depot® se vyprofiloval z dodavatele kancelářských potřeb v integrátora služeb
    a poskytovatele řešení pro každou kancelář.
  • V našem katalogu naleznete nepřeberné množství produktů. Zajistíme vám obyčejnou obálku, ale také řešení v oblasti IT šitá na míru.
  • Snažíme se nejen brát, ale také dávat. Náš program Stromy pro život® pomáhá již několik let. Od roku 2003 jsme vysadili již 461 861 stromů.
  • Náš logistický systém s unikátní garancí Zítra nebo zdarma® zaručuje doručení kompletní dodávky do druhého pracovního dne.

S námi je vaše kancelář bez starostí!