Novým ředitelem pro finanční sektor v Ness Technologies se stal Jaromír Barták.

Praha – 7. listopadu 2016 – Ness Technologies, Inc., globální poskytovatel komplexních řešení a business služeb v oblasti informačních technologií, uvedl Jaromíra Bartáka na pozici ředitele divize Finance. Jeho úkolem bude posilovat pozici společnosti jako osvědčeného dodavatele IT řešení bankovních systémů klíčových hráčů na finančním trhu. (TZ)

„Mým cílem je soustředit se na oblasti, ve kterých jsme na tuzemském trhu první nebo něčím jedineční,“ uvedl Jaromír Barták s tím, že vedle služeb podporujících kvalitu péče o zákazníka jde také o tzv. centralizovaný pricing, realizaci regulatorních požadavků nebo IT outsourcing.

Jaromír Barták (40) pracuje v Nessu od roku 2008, naposledy jako Delivery Director pro finanční sektor. V minulosti se v různých rolích specializoval na řešení rizikových nebo krizových projektů a rozvoj odborných týmů firmy. Nejzajímavější zakázkou pro něj byl slovenský eHealth. S rodinou má nejraději cestování, s přáteli pak enduro motorky a hraní v kapele.

O Ness Technologies

Ness Technologies jako partner v oblasti business procesů a technologií od roku 1990 dosáhl v regionu střední a východní Evropy silné tržní pozice. Na českém trhu patříme k lídrům v oblasti business a IT služeb. Specializujeme se na business konzultace ve spojení s vývojem softwarových produktů a aplikací, systémovou integrací a outsourcingovými službami. Stavíme na rozsáhlých zkušenostech z úspěšných projektů, špičkových odbornících a unikátním know-how. Pro naše zákazníky rozvíjíme nové obory podnikání a ověřené postupy pak exportujeme do dalších zemí regionu EMEA. S více než 1 000 odborníky v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku a Rumunsku spojujeme výhody globálního know-how a znalosti místního trhu. Více na www.ness.cz