Dell má nového distributora pro tenké klienty. Zahájí spolupráci se společností Arrow

Praha, 15. listopadu 2016 – Dell se v České republice rozhodl spojit síly s novým distributorem s přidanou hodnotou, společností Arrow. Ta bude mít na starosti tenké klienty z produktové řady Dell Wyse. Pro Dell je to důležitý krok, protože tím obohatí svůj tým o produktového a obchodního partnera s mnoha zkušenostmi v oboru. (TZ)

Dell v Česku posiluje své portfolio služeb o nového distributora. Společnost Arrow se zaměří čistě na oblast tenkých klientů a souvisejících řešení. Dell tak chce lokálně podpořit také svou značku Wyse. „Dohoda se společností Arrow o distribuci s přidanou hodnotou produktů Wyse a řešení pro virtualizaci klientských zařízení a aplikací je pro nás dalším posunem kupředu. V Česku se tak do našich řad připojuje velmi zkušený tým, který nám pomůže rozvíjet perspektivní oblast tenkých klientů a přináší řadu nových příležitostí,“ uvedl Jiří Kysela, generální ředitel společnosti Dell v České republice.

Společnost Arrow ECS je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Spolupracuje se špičkovými světovými producenty, kteří dodávají hardwarová a softwarová řešení pro střední a velké podniky a organizace. Její portfolio zahrnuje serverová řešení a systémy pro ukládání dat, bezpečnost informačních systémů, infrastrukturu pro poskytování služeb na Internetu/Intranetu, přístupovou infrastrukturu a serverbased řešení, počítačové sítě, správu systémů i virtuální infrastrukturu. Na českém trhu působí již přes 25 let.

###

O společnosti Dell

Společnost Dell, se svými oceňovanými stolními počítači, laptopy, zařízeními typu 2-v-1, tenkými klienty, výkonnými pracovními stanicemi a odolnými rugged zařízeními do specializovaného prostředí, monitory a koncovými bezpečnostními řešeními a službami, poskytuje dnešním pracovníkům vše, co potřebují, aby se mohli bezpečně připojit, tvořit a spolupracovat odkudkoliv a kdykoliv. Dell, součást skupiny Dell Technologies, poskytuje služby zákazníkům všech velikostí ze 180 zemí a nabízí nejucelenější a nejinovativnější portfolio zařízení pro koncového zákazníka v oboru.

© Dell Inc. Dell je ochranná známka společnosti Dell Inc. Dell Technologies je ochranná známka společnosti Dell Inc. Společnost Dell si nečiní nárok na jiné ochranné známky a názvy než na své vlastní.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Společnost Arrow působí jako distribuční partner pro více než 100 tisíc výrobců OEM, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě více než 460 poboček ve více než 85 zemích.