Grayling se stal Nejlepší evropskou agenturou roku v oblasti Public Affairs

Praha, 21. listopadu 2016 – Agentura Grayling se stala Nejlepší agenturou roku v rámci prestižní soutěže European Public Affairs Awards 2016. Do evropské sítě Public Affairs Gralingu patří i tým agentury v Praze. Cenu zástupci Graylingu převzali na ceremoniálu v bruselském hotelu Stanhope 16. listopadu.    (TZ)

„Já i celý náš tým jsme nesmírně rádi, že jsme tuto cenu obdrželi. Odráží naše odhodlání, kreativitu a týmového ducha, a to nejen v rámci bruselského týmu, ale i v ostatních týmech Public Affairs v Evropě,“ říká Russell Patten, generální ředitel bruselské pobočky Graylingu a šéf Public Affairs v Evropě.    

Cena je udělována na základě kvality v oblasti služeb klientům, stálosti zaměstnanců a také růstu obratu a marže ze zisku.

„Je to skvělý pocit, když vás ohodnotí kolegové z branže (kterým tímto děkuji za podporu!). Jasně to poukazuje na fakt, že Grayling je významným hráčem nejen v rámci EU a v Bruselu, ale v celé evropské síti Public Affairs,“ dodává Patten.

Grayling má největší vlastní celoevropskou síť v oblasti Public Affairs. Její zastoupení je navíc ve střední a východní Evropě zcela jedinečné. Poskytuje expertízu jak pro lokální, tak i pro mezinárodní společnosti a je podporována centrálou pro EU v Bruselu. Součástí sítě je mimo jiné i pobočka v Praze. Evropská síť je propojena s kolegy po celém světě, od Spojených států přes Asii, Afriku až po Blízký Východ.

„Tento okamžik si opravdu vychutnáváme. Jsme hrdí na to, že jsme tuto cenu získali a těšíme se, že nadále budeme naším klientům v celé naší síti poskytovat ty nejlepší možné služby,“ uzavírá Russell Patten.

V tomto roce již agentura Grayling získala cenu Eastern Europe PR Consultancy of the Year 2016 v rámci EMEA SABRE Awards a také ocenění Nejlepší agentura pro korporátní komunikaci ve východní Evropě v rámci prestižní soutěže The Eastern Europe Business Elite Awards.  

 

O společnosti Grayling

Grayling je globální komunikační agentura, kterou tvoří 53 poboček v 26 zemích a více než 1 000 zaměstnanci s dlouholetými zkušenostmi v oblasti PR, PA, vztahů s investory, digitální sféry a pořádání akcí, stejně jako hluboké znalosti z řady odvětví. Více informací o společnosti najdete na www.grayling.com.

V České republice patří Grayling k předním poradenským společnostem v oboru Public Relations a Public Affairs. Česká pobočka byla založena v roce 1993 a zůstává jednou z mála firem, které zajišťují kompletní portfolio konzultantských služeb s využitím mezinárodních zkušeností tak, aby nabízená řešení co nejlépe vyhovovala místnímu trhu. Více informací o společnosti naleznete na www.grayling.cz.