BenQ jako exkluzivní podnikový partner pro Jamboard: Nové 4K zařízení pro týmovou spolupráci od společnosti Google

Praha, 1. prosince 2016 – BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel řešení v oblasti zobrazovacích zařízení, oznámil, že bude výhradně dodávat na trh Jamboard, což je zařízení s rozlišením 4K Ultra High Definition (UHD) a podporou dotykového ovládání, které je zaměřeno na zlepšení spolupráce na pracovišti. (TZ)

55″ zařízení Jamboard, hlavní tahák v portfoliu podnikových interaktivních plochých panelů (IFP) společnosti BenQ, využívá výhod sady G Suite, která usnadňuje lidem spolupráci – ať už v konferenční místnosti, zasedacím prostoru nebo se vzdáleným týmem prostřednictvím integrovaných funkcí pro videokonference. Panel se ideálně hodí do současného nového digitálního pracovního prostředí a umožňuje provádět poutavá a efektivní jednání, jejichž výsledkem je zvýšení produktivity a v konečném důsledku zlepšení výsledku hospodaření.

„Jamboard je odpovědí na neustálou touhu společností po lepších komunikačních prostředcích podporujících produktivní spolupráci mezi lidmi, což vede k více týmově orientovanému pracovnímu prostředí,“ prohlásil Conway Lee, prezident společnosti BenQ Corporation.

Jako celosvětově uznávaný průkopník na poli zobrazovacích řešení s celou řadou získaných ocenění za inovace v oblasti vizuálních technologií se společnost BenQ stala přirozeným partnerem společnosti Google Cloud v souvislosti s tímto podnikovým zařízením. „Jamboard je zařízení nabízející všechny nejlepší funkce sady G Suite a opírající se o podporu společnosti BenQ,“ uvedl Lee.

Plně integrované zařízení Jamboard bude v maloobchodech k dostání za velmi příznivou cenu pod 6000 USD v USA i Kanadě a bude k dispozici u vybraných partnerů společnosti BenQ v 1. čtvrtletí 2017. Ve Velké Británii se rovněž plánuje uvedení zařízení Jamboard na trh v březnu 2017.

Chcete-li zjistit další informace o zařízení Jamboard, navštivte prosím webové stránky: gsuite.google.com/jamboard nebo stránky společnosti BenQ s popisem produktu Jamboard.

 

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední světový dodavatel inovativních řešení a technologií, byla založena s dlouhodobou vizí „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life“). Jejím cílem je zlepšovat a obohacovat všechny aspekty života uživatelů. Zaměřuje se proto na věci, na kterých dnes lidem nejvíce záleží – životní styl, podnikání, péče o zdraví a vzdělání, to vše s vidinou umožnit lidem lépe žít, být efektivnější, zdravější a vzdělanější. Široké portfolio nabízených produktů zahrnuje digitální projektory, monitory, interaktivní velkoformátové displeje, mobilní telefony, reproduktory, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní výpočetní zařízení a osvětlení.  V duchu motta “Protože na tom záleží”.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je dynamická skupina s ročním obratem přes 20 miliard dolarů. Skládá se z více než 15 nezávislých společností, působících ve 30 zemí světa napříč odvětvími. Celkový počet zaměstnanců přesahuje 100 000. Každá jednotlivá společnost je uznávaným lídrem ve svém oboru, přispívajícím k rozsáhlým zdrojům, výzkumu, vývoji a síle celku. Díky oborové specializaci každé společnosti pokrývající celou škálu produktů napříč odvětvími, disponuje BenQ Group velmi výkonným řetězcem s bezkonkurenční schopností dodávek kritických komponent a řešení světové úrovně v těchto oblastech: TFT-LCD, zelená energie, šetrné chemické prostředky a pokročilé materiály, osvětlení, návrhy integrovaných obvodů, přesné lékařské přístroje a vybavení, systémová integrace, vlastní značkové produkty a služby. BenQ Group se zavázala k ziskovému a udržitelnému podnikání, které sdílí její dlouhodobou vizi „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life”).

Mezi společnosti BenQ Group patří: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (přední světový výrobce velkoplošných TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. a Raydium Semiconductor Corp.