Logitech integruje jedinečné inteligentní funkce do domácích bezpečnostních kamer – včetně detekce osob

Praha, Česká republika — 13. prosince 2016 — Dnes společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila rozšířené bezpečnostní funkce pro svou domácí bezpečnostní kameru Logitech Circle, které jsou k dispozici výlučně v rámci předplatného programu Premium a zahrnují inteligentní detekci osob (Person Detection) díky proprietární umělé inteligenci a zóny sledování pohybu (Motion Zones) určené pro monitorování definovaných oblastí domu. Kromě toho nyní nové základní předplatné Circle Safe Basic nabízí možnost ukládat video záznamy po dobu 14 dnů a přizpůsobit upozorňovací zprávy podle přání uživatele. (TZ)

Tweetněte: @Logitech představuje nové bezpečnostní funkce a možnosti ukládání záznamů pro kamery Circle Cam, včetně detekce osob a zón sledování pohybu. http://blog.logitech.com/?p=25376

„Naším závazkem je nabídnout vám špičkovou bezpečnostní kameru, která se i poté, co si ji pořídíte, bude neustále vylepšovat,“ řekl Vincent Borel, ředitel nových oborů ve společnosti Logitech. „Vynikajícím příkladem je nově představená funkce detekce osob jako výsledek našeho řešení zpracování videa pomocí proprietární umělé inteligence, která obraz průběžně analyzuje a učí se nové spouštěcí druhy pohybu.“

Předplatné Circle Safe Premium

Kromě možnosti přizpůsobit si upozorňovací zprávy podle vlastních představ, nyní program předplatného Circle Safe Premium nabízí rozšířené bezpečnostní funkce pro větší klid mysli – a to nonstop. Mezi tyto funkce patří:

  • Person Detection (detekce osob): systém vám zašle upozornění, kdykoli kamera Logitech Circle detekuje v domě skutečnou osobu, takže nebudete dostávat nežádoucí zprávy s falešnými poplachy. Kamera Circle dokáže rozpoznat rozdíl mezi člověkem a domácím mazlíčkem, takže vás uvědomí pouze o pohybu lidí, například když se děti vrátí ze školy nebo kdyby došlo k nečekanému vniknutí.
  • Motion Zones (zóny sledování pohybu): umožňuje monitorovat určité oblasti ve vašem domě a bude vám posílat upozornění, kdykoli ve vybrané zóně dojde k pohybu. Pomocí webové aplikace Logitech Circle si můžete určit až pět hlavních zón, kde bude pohyb sledován, třeba vstupní dveře, okna ložnice nebo vrata garáže, a dostávat upozornění, kdykoli v nich bude detekován pohyb, přičemž tato upozornění si můžete nadefinovat podle svého.
  • Custom Day Brief (výběr vlastních záznamů z každého dne): můžete si sestříhat nebo upravit délku jakéhokoli video záznamu a vytvářet si tak obrazový deník daného dne, týdne nebo měsíce. Máte k dispozici nový způsob, jak uchovávat a sdílet své vzpomínky.
  • Rozšířená kapacita pro ukládání záznamů: na soukromém účtu Logitech Circle si můžete prohlížet a ukládat video záznamy za posledních 31 dnů.

Předplatné Circle Safe Basic

Program předplatného Circle Safe Basic nabízí všem uživatelům kamer Logitech Circle možnost ukládat záznamy za posledních 14 dnů jako rozšíření bezplatného uchování videí za 24 hodin. Nyní tak máte k dispozici více času, abyste si mohli záznamy prohlížet, ukládat nebo sdílet. Kromě toho si všichni majitelé kamer Logitech Circle mohou upravit upozorňovací zprávy podle svého, můžete tedy měnit četnost zasílání nebo citlivost na pohyb. Zprávy lze zasílat okamžitě, když dojde k aktivaci, nebo je možné naplánovat zasílání každých 15 nebo 30 minut, abyste měli ucelenější přehled.

Společnost Logitech neustále přichází s novými funkcemi pro kamery Logitech Circle, díky čemuž zákazníci mají vždy přístup k nejnovějším možnostem v oblasti zabezpečení, takže se můžete spolehnout, že vaše dnešní investice vám bude přinášet funkce, které od ní možná teprve budete chtít.

Cena a dostupnost

Domácí bezpečností kamera Logitech Circle je dostupná v Evropě na vybraných trzích. Aktualizované funkce Logitech Circle Safe jsou uživatelům k dispozici již nyní prostřednictvím webového portálu Logitech Circle a aktualizace vaší mobilní aplikace. Ceny předplatného programu Circle Safe Premium začínají na 9,99 € za jednu kameru měsíčně nebo 99,99 € pro jednu kameru na rok a předplatné Circle Safe Basic je k dispozici za 3,99 € na jednu kameru za měsíc. Noví uživatelé kamer Circle si mohou možnosti a služby předplatného programu Premium vyzkoušet po zaregistrování zdarma. Další informace o kamerách Logitech Circle nebo programech předplatného Logitech Circle Safe můžete získat na adrese Logitech, našem blogu nebo se s námi můžete spojit na Facebooku.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.