Logitech G představuje novou myš z řady Prodigy

Praha, Česká republika — leden 2017 — Společnost Logitech představuje novou herní myš s úplným názvem Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse, jako člena rodiny herního vybavení Prodigy, které bylo navrženo s cílem rozšířit možnosti vašeho hraní na počítači. (TZ)

„Nová myš je odpovědí pro hráče, kteří požadují špičkový hardware s profesionálním výkonem, co by příliš nezatěžoval jejich rozpočet,“ řekl Tomáš Kudweis, Country Sales Manager Logitech pro Českou republiku a Slovensko. „Myš G203 Prodigy má ověřený čistý design a je extrémně rychlá. Má výkon pro hry, což znamená okamžitou odezvu při každém pohybu nebo kliknutí. To může hráčům doslova zachránit život.“

Herní myš G203 Prodigy Gaming Mouse poskytuje díky odlehčenému ergonomickému designu pohodlí i při dlouhém hraní. Mezi její klíčové vlastnosti patří zejména:

  • Vysoký výkon pro hry: Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse komunikuje rychlostí až 1000 hlášení za sekundu – tj. 8x rychleji než běžné myši. Znamená to, že když s myší pohnete nebo kliknete, odezva na obrazovce je prakticky okamžitá. Myš má vyspělé napružení tlačítek, které pomáhá, aby levé i pravé tlačítko myši bylo okamžitě připraveno k dalšímu kliknutí, a snižuje sílu potřebnou pro klik, takže jejich odezva je výjimečně citlivá.
  • Klasický design: Tvar myši G203 je inspirován čistými liniemi a jednoduchou konstrukcí legendární Logitech G100S Gaming Mouse. Tato myš, oblíbená hráči po celém světě, včetně profesionálních hráčů eSports, má vysoce návykový tvar, který jsme pečlivě přepracovali a optimalizovali za účelem zvýšení praktičnosti, odolnosti a pohodlí pro každodenní používání.
  • Precizní senzor: Myš G203 je vybavena novým senzorem navrženým v USA a vyráběným ve Švýcarsku, jenž disponuje rozlišením 200 až 6000 DPI. Poskytne vám tak vynikající přesnost, rychlost snímání a konzistenci. Umožní vám lépe využít váš potenciál bez ohledu na styl hraní. Konzistence a přesnost senzoru zajistí, že bude moci trénovat nejen vaše oči, ale i svaly, abyste lépe mířili.
  • Legendární kvalita, které můžete důvěřovat: Již více než 30 let je společnost Logitech na špici v oboru inovací a pokroku v herních periferií. Každá součást herního vybavení je vyvíjena a testována v našich špičkových vývojových laboratořích a dodržuje ty nejpřísnější výkonnostní normy, čímž zajišťuje optimální výkon při hraní.
  • Nastavitelné podsvícení, tlačítka a DPI: Myš můžete používat ihned po vybalení nebo ji nastavit pomocí Logitech Gaming Software (LGS), čímž získáte přístup k více než 300 herních profilů a inteligentnímu podsvícení, které reaguje na vaše herní akce. K dispozici je 16,8 milionů barev různých úrovní jasu, které si můžete přizpůsobit podle svého stylu, systému či prostředí. Hráči si také pomocí LGS mohou nakonfigurovat libovolné z 6 tlačítek a zjednodušit si tak herní akce. Lze též zvolit 4 nastavení citlivosti DPI a přepínat mezi nimi během hry. Všechna nastavení se ukládají přímo do paměti myši a lze je používat na libovolném počítači PC, ke kterému myš připojíte, bez nutnosti instalovat software či znovu konfigurovat nastavení na novém počítači.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní myš Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse bude v České republice k dispozici od ledna 2017 u vybraných gamingových partnerů za doporučenou maloobchodní cenu 1 109 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.

# # #

© 2017 Logitech, Logicool, Logi a jiné značky Logitech jsou majetkem společnosti Logitech a mohou být registrovány. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.