Čtvrtina českých e-shopů je od Shoptetu

Na platformě společnosti Shoptet běží od středy 11. ledna přes 10 000 e-shopů. V zemi, kde je 38 500 e-shopů to v praxi znamená, že každý čtvrtý internetový obchod pochází z dílny této firmy.  Shoptet na trhu působí osmým rokem a během té doby získal majoritní pozici na českém trhu. (TZ)

E-shopy od Shoptetu jsou populární pro jednoduché intuitivní ovládání, moderní svěží design a především po technologické stránce jdou takříkajíc s dobou. Neustále přináší nějaké „vychytávky“ a novinky, které usnadňují provozovatelům internetových obchodů práci. Nedílnou součástí e-shopů je také plnohodnotný pokladní systém Pokladna, který je připraven na EET a který je unikátní v tom, že umožňuje správu on-line a off-line obchodu v rámci jednoho systému. Poslední zmiňované uvítala přibližně třetina e-shopů. Pokladna je vhodná pro všechny obchodníky, kterých se zavedení povinnost EET týká.

„V posledních letech se nám opravdu daří.  Posouváme naše služby dál, což oceňují naši zákazníci a nás to nesmírně baví. Potřebám našich e-shopařů pečlivě nasloucháme a snažíme se plnit jejich přání ještě dříve, než je vysloví. Příkladem je naše Pokladna, kterou nyní využívá 35 % našich zákazníků. Nevíce si asi vážím toho, že přibližně 2/3 nových klientů přichází na doporučení,“ bilancuje Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet.