Barracuda Essentials for Office 365 získává další ocenění

Nabídka řešení společnosti Barracuda Networks se v posledních letech významně rozšířila díky strategickému partnerství se společností Microsoft. Zákazníci tak mohou využívat bezpečnostní řešení šitá na míru pro stále populárnější aplikační platformu Microsoft Office 365. (TZ)

Barracuda Networks jako první získala certifikaci Microsoft Azure Certified Security Solution Provider a jakožto nezávislý softwarový dodavatel má rovněž status Microsoft Partner – Gold Application Development. Barracuda rovněž zvítězila v hodnocení „2016 Microsoft Azure Certified ISV Solution Partner of the Year“ a stala se tak nejlepším nezávislým softwarovým dodavatelem pro Microsoft Azure.

Počátkem minulého roku společnost Barracuda Networks uvedla komplexní řešení Barracuda Essentials for Office 365, které uživatelům poskytuje pokročilé možnosti, jak zabezpečit svá data a elektronickou poštu v prostředí Microsoft Office 365. Jedná se o snadno implementovatelnou sadu cloudových služeb zahrnující produkt Barracuda Cloud Archiving Service spolu s osvědčenými službami Barracuda Email Security Service a Barracuda Cloud Backup.

Vysoká kvalita, užitná hodnota a snadná použitelnost Barracuda Essentials for Office 365s se dočkala dalšího uznání ke konci minulého roku od magazínu Tech&Learning. V rámci výročního hodnocení nejlepších nových IT produktů tak toto řešení získalo ocenění „2016 Award of Excellence“.

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

www.gestocomm.cz