Oslavte Čínský Nový rok ve World of Tanks Blitz

26. ledna 2016 — Již brzy ve hře World of Tanks Blitz začne velmi zajímavý event., v němž dojde ke střetu téměř epických proporcí. Síly ledu a ohně se utkají ve zbrusu novém eventu, který dostal název New Moon. Název tak odkazuje k oslavám čínského Nového roku. Stačí si jen vybrat sílu, za níž budete bojovat a velmi záhy se můžete stát mistrem svého živlu. Na hráče čekají jako odměna dva upravené tanky Glacial 112 a Blaze WZ. Akce začíná již 28. ledna a potrvá až do 18. února. (TZ)

Draci obou živlů chtěji vidět, že si svoji odměnu v podobě dvou vylepšených tanků opravdu zasloužíte. Na tankisty tak zde čekají hned dvě questové linie, v nichž musí prokázat svoji odvahu a kuráž. Jedna cesta je přivede k vysněnému Bllaze WZ 135 FT (Tier VII), druhá pak ke Glacial 112 (Tier VIII – těžký tank).

Blaze WZ 135G FT

Stíhač tanků VII. úrovně, který je nemilosrdný jako zuřící peklo. Drak se obtáčí kolem jeho korby a věže, a mantlet děla je vytvarován do podoby hlavy saně. Blaze WZ se nemůže pochlubit silným pancířem. Jeho průměrné poškození je 400 HP na výstřel a maximální rychlost činí 50 km/h. Věž stíhače tanků se může otáčet o 45° doleva doprava.

Glacial 112

Tento těžký tank VIII. úrovně připomíná kus ledu. Na bocích má dva sněžné draky, jejichž hlavy se ovíjejí okolo věže. Dělo tanku, ozdobené jinovatkou, se podobá dělu jeho ohnivého bratra, ale rychlost tanku je nižší. Hlavním rysem tanku Glacial 112 je pevný čelní pancíř věže — 240 mm.

Více informací najdete na oficiálních stránkách hry:

###

O World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz je akční týmová free-to-play hra vice hráčů věnovaná divokým tankovým bitvám. Hra inspirovaná obrovsky populárními World of Tanks přínaší souboje tanků napříč platformami. Je dostupná na nejrůznější smartphony a tablety i na Windows 10 PC a Mac OS X.

S působivým seznamem více než 200 ikonických obrněných vozidel, ohromující grafikou, intuitivním ovládáním dotykové obrazovky tabletu a telefonu, stejně podporou klávesnice a myši pro PC a Mac OS X verzi, World of Tanks Blitz umožnuje okamžitý nástup do rychlé akce sedmi proti sedmi bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

Sjednocené Wargaming.net ID umožňuje plynulý přechod mezi platformami a zařízeními se zachováním pokroku ve hře, zatímco podpora cross-platform hraní umožňuje World of Tanks Blitz komunitě hrát společně na v rámci jednoho serveru.

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 15 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu

www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.