Jiří Suchý se stal spolumajitelem konzultační agentury Dobrý web

Praha, 13. 2. 2017 – Digitální agentura Dobrý web, s.r.o., má nového spoluvlastníka. Stal se jím Jiří Suchý, který nově drží menšinový podíl společnosti. Majoritním vlastníkem zůstává společnost Internet Info, další významný podíl vlastní výkonný ředitel agentury Luboš Plotěný. (TZ)

Řady Dobrého webu rozšířil Jiří Suchý v březnu 2013, kdy nastoupil na pozici ředitele digitálních strategií, v rámci které řídí realizační tým agentury a zodpovídá za spokojenost klientů s kvalitou odvedené práce. Předchozí zkušenosti v digitálu sbíral ve společnostech Telefónica O2, LMC i jako nezávislý konzultant. V Dobrém webu se stal klíčovou osobou například u kompletního redesignu webových stránek Air Bank, ČSOB Penze nebo intranetu J&T Banky.

„Jiří projektům vždy vtiskne něco, co odlišuje výtečná řešení od těch průměrných. To přináší výsledky nejen našim klientům, ale i nám – jejich spokojenost se odráží jak na kvalitativním růstu značek v našem porfoliu, tak na významném růstu našeho obratu za poslední 4 roky. Tento krok považujeme za důležitou součást celkové strategie agentury zejména v oblasti digitálních inovací,“ říká k přerozdělení podílu Luboš Plotěný.

„Dobrý web pro mě v mých profesních začátcích byla TA agentura. Jsem rád, že díky ní dnes mohu významně ovlivňovat digitální tvář firem, jakými jsou Air Bank nebo Česká spořitelna, a hledat řešení v oblasti user experience, digitálního marketingu a inovací pro řadu dalších významných hráčů na trhu, jako např. E.On, J&T bank nebo firmy z rodiny ČSOB,“ dodává Jiří Suchý.

O Dobrém webu

Konzultační agentura Dobrý web pomáhá svým klientům k úspěchu v online světě. Tým Dobrého webu se skládá z předních odborníků na internetový marketing, copywriting, SEO, webovou analytiku. Divize ExperienceU je zaměřena na digitální inovace a UX výzkum. Dobrý web také pořádá pravidelná školení a semináře, projekt WebTop100 a společně s AKA pořádá akademii digitálního marketingu DigiAka.

Více informací naleznete na www.dobryweb.cz