HP představuje nový model série HP LaserJet Pro M200 pro evropský trh

PRAHA, 6. března, 2016 – Minulý rok oznámila společnost HP uvedení šesti rychlých, cenově dostupných černobílých tiskáren LaserJet Pro s mobilním připojením pro mikro a malé firmy. Součástí této rozšířené řady jsou i série M100 a M200 – jedno a multifunkční tiskárny HP LaserJet. Ty patří mezi nejproduktivnější výrobky ve své třídě – jsou o 15 až 20 % rychlejší než ostatní modely. (TZ)

Od 1. března rozšiřuje HP tuto řadu o nový model  HP LaserJet Pro MFP M227fdn. K dostání bude na všech trzích Evropy, Středního východu a v Africe. Kompaktní laserová multifunkční tiskárna s funkcemi jako tisk, skenování, kopírování a fax je vhodná také pro malé pracovní prostory. Jednostranný i oboustranný tisk je velmi rychlý – tisk první strany trvá pouhých 7 sekund. Je také kompatibilní s širokou nabídkou mobilních zařízení s možností dotykového tisku pomocí technologie NFC, Wi-Fi Direct nebo z iPadu a iPhonu pomocí AirPrint. MFP 227fdn má dvouřádkový LCD displej. Její maloobchodní cena je  7 999,- Kč.

HP LaserJet Pro MFP M227fdn byla navržena s ohledem na dnešní rychlé pracovní tempo a mobilitu, umožňuje proto tisk ze smartphonů, tabletů i notebooků. Tyto nové laserové tiskárny pomáhají firmám také ušetřit výdaje za energie a přispívají ke globální udržitelnosti díky technologii  HP Auto-On/Auto Off technology.

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. (NYSE: HPQ) naleznete na http://www.hp.com.

Tagged