Miroslav Mišek je novým obchodním ředitelem společnosti Ingenico pro Slovensko

Společnost Ingenico Group (Euronext FR0000125346 –ING), globální lídr v oblasti plateb, má nového obchodního ředitele slovenské pobočky. Stal se jím Miroslav Mišek (45). (TZ)

Cílem Miroslava Mišeka v jeho nové pozici je především dále upevňovat pozici značky Ingenico na slovenském trhu, řešit potřeby stávajících klientů a komunikovat s novými partnery. Chce se také více soustředit na zavádění inovativních platebních řešení nejen v oblasti retailu a čerpacích stanic, ale i jiných, méně tradičních odvětvích, jakými jsou například státní správa, doprava nebo vending (prodej prostřednictvím samoobslužných kiosků).

„Nástup Miroslava Mišeka do obchodního týmu Ingenico Group je pro nás velkým přínosem. Miroslav působí v ICT sektoru řadu let a pevně věřím, že jeho kontakty a znalosti pomohou našim zákazníkům spojit technologie pro moderní platby s jejich obchodními modely a díky tomu dosáhnou zvýšení prodeje a jejich podnikání celkově poroste. V Mirovi budou mít naši zákazníci velmi zkušeného partnera pro obchodní jednání a plánování svých platebních strategií,“ komentuje Martina Kirchrathová, generální ředitelka Ingenico Group pro Českou republiku a Slovensko.

Miroslav vystudoval VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislavě, kde získal magisterský titul v oboru sociální práce. V ICT sektoru působí již více než 8 let na manažerských pozicích v oblasti obchodu či rozvoje podnikání. Dříve pracoval mimo jiné pro firmy jako Alcatel, Altron SK nebo mTrust TSM. V posledních třech letech potom Miroslav působil ve společnosti Slovak Telecom, kde navrhoval inovativní a komplexní IT řešení pro stávající i nové zákazníky.

O společnosti Ingenico Group

Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING) je globální lídr v oblasti plateb. Poskytuje inteligentní, důvěryhodná a bezpečná řešení, která usnadňují obchodování prostřednictvím všech kanálů, od kamenných prodejen přes online obchody po mobilní platby. Díky nejrozsáhlejší platební síti na světě nabízíme bezpečná platební řešení na místní, národní i mezinárodní úrovni. Jsme důvěryhodným celosvětovým partnerem finančních institucí i prodejců, od malých obchodníků po nejznámější světové značky. Naše řešení umožňují obchodníkům snazší přijímání plateb a naplňování dobré pověsti jejich značky. Další informace naleznete na webech www.ingenico.com a twitter.com/ingenico.