Veeam slaví 30. března Světový den dostupnosti aneb výpadky nepřichází v úvahu

Baar, Švýcarsko, 29. března 2017: Téměř všechny služby, o které se dnes opírá náš moderní způsob života, jsou založené na konzumerizaci informačních technologií. Naše každodenní on-line aktivity jsou přitom velmi různorodé, od objednávání taxi přes využívání internetového bankovnictví a poslech streamované hudby až po vyplňování a podávání daňových přiznání. Všechny tyto služby jsou přitom životně závislé na bezproblémovém a neustále plně funkčním připojení do datového centra. (TZ)

Jakýkoli typ nedostupnosti těchto běžně využívaných služeb může být frustrující. V obchodním kontextu navíc mohou výpadky služeb představovat rozdíl mezi produktivitou a stagnací, který negativně ovlivní důvěru zákazníků i partnerů. A s ohledem na zásadní roli, již v našich životech data hrají, vyhlásila společnost Veeam® Software, inovativní poskytovatel řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise™), Světový den dostupnosti, který každoročně slaví 30. března.

Pravidelné zálohování může být skvělým řešením pro kohokoli, kdo chce chránit svá osobní data včetně fotografií a elektronické pošty. Ale firmy a poskytovatelé služeb dnes potřebují víc – plně funkční přístup ke svým aplikacím i datům, kdykoli a odkudkoli.

Společnost Veeam slaví Světový den dostupnosti s odkazem na skutečnost, že moderní podnikání ani poskytování služeb dnes není jen o zálohování dat, ale o tom, aby byla data k dispozici. Veeam organizacím všech velikostí a typů pomáhá se zajištěním dostupnosti v případě jejich virtuálních i fyzických infrastruktur a poskytuje řešení pro ochranu dat v prostředí cloudů bez ohledu na to, zda jde o cloudy privátní, veřejné nebo hybridní.

Navíc jako průkopník v oblasti zajištění dostupnosti zve společnost Veeam partnery, analytiky a zákazníky na svoji konferenci VeeamON, která se s podtitulem Experience Availability koná v květnu 2017 v americkém New Orleans. Účastníci se na této konferenci dozví vše podstatné o tom, jak mohou moderní řešení dostupnosti zajistit nepřerušované a bezproblémové poskytování služeb.

Užijte si Světový den dostupnosti a neváhejte se s námi na Twitteru (#availability) podělit o to, proč je pro vás dostupnost důležitá.

Více informací:

O Veeam Software

Veeam® rozpoznává nové výzvy, kterým společnosti po celém světě čelí při zajištění Always-On Enterprise™ – obchodní činnosti, jež musí být k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. K řešení tohoto se Veeam stal průkopníkem nového trhu Řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise™), aby pomohl organizacím dosáhnout cílů času obnovy a bodu obnovy (RTPO™) nižších než 15 minut pro všechny aplikace a data. Toho dosahuje prostřednictvím zásadně nového typu řešení, které poskytuje vysokorychlostní obnovení, zamezení ztrátě dat, ověřenou obnovitelnost, zmírnění rizik a kompletní transparentnost. Řešení Veeam Availability Suite™, jež obsahuje Veeam Backup & Replication™, využívá virtualizační, ukládací a cloudové technologie, které umožňují moderním datovým centrum šetřit organizacím čas, zmírnit rizika a výrazně snižovat investiční a provozní náklady, při stále podpoře stávajících a budoucích cílů zákazníků Veeam.

Veeam byl založen v roce 2006 a v současné době má po celém světě 45 000 ProPartnerů a více než 230 000 zákazníků. Globální centrála společnosti se nachází v Baaru ve Švýcarsku, další pobočky má společnost Veeam po celém světě. Pro více informací navštivte www.veeam.com/cz.

 

###