Výjimečný design monitorů Philips získal ocenění Red Dot Design 2017

Praha, 20. 4. 2017 – Společnost MMD dnes oznámila, že dva její monitory získaly prestižní ocenění Red Dot za design produktů pro rok 2017. Oba vítězné monitory jsou zakřivené, což potvrzuje odhodlání MMD přinášet vynikající zážitek ze sledování v kombinaci s výjimečným designem. Ceny Red Dot každoročně přilákají více než 5000 přihlášených produktů z až 50 zemí světa. Proto představují jednu z největších a nejprestižnějších cen za design na světě.

„MMD se zaměřuje na inovativní technologie, které uživatelům ulehčují práci a přináší více zábavy. Proto nás rozhodnutí poroty Red Dot velice těší. Bereme to jako potvrzení naší strategie a sérii zakřivených monitorů budeme dále rozšiřovat i tento rok,“ komentoval získání ocenění František Koutník, country manager pro Českou republiku a Slovensko společnosti MMD.

Vítězi ceny Red Dot

Oba oceněné monitory jsou vybaveny zakřiveným panelem, který uživatele pohltí tím víc, jak se ohýbá kolem jeho zorného pole. 34palcový monitor série X (model 349X7FJEW) kombinuje nejnovější funkce s řadou inovací. Díky velice tenkému rámečku, krystalově čistému obrazu s UltraWide Quad HD rozlišením (3440 x 1440 bodů) a technologií Ultra Wide Color přináší unikátní zážitek ze sledování v panoramatickém formátu. Tento monitor je vhodný jak pro běžnou kancelářskou práci, tak i multimediální zábavu.

O trochu menší 32palcový monitor řady M (328M6FJMB) byl navržen pro domácí zábavu
a hraní her. Nabízí překrásně ostrý obraz v Quad HD rozlišení (2560 x 1440 bodů) v kombinaci s technologií AMD FreeSync a 144Hz obnovovací frekvencí. Navíc je vybaven technologií Ambiglow. Tato jedinečná technologie vytváří barevné podsvícení kolem podstavce, které je synchronizované s děním na monitoru a vytváří tak ještě lepší zážitek při sledování nebo hraní akčních her.

Oba monitory jsou navíc vybaveny módem LowBlue (snížení modrého záření) a mají výškově nastavitelný stojan pro lepší uživatelskou přívětivost. Pro více informací o cenách Red Dot navštivte prosím http://en.red-dot.org/winners_product_design_2017.html.

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.