D-Link obdržel certifikaci Tolly za vysoce výkonný, bezpečný a všestranný Layer 3 Stackable Managed Gigabit switch

Stohovatelný, řiditelný gigabitový switch D-Link DGS-3630-28TC L3 byl uznávaným poskytovatelem testů Tolly Group vyhodnocen jako vysoce výkonný, spolehlivý a všestranný switch speciálně určený pro SME a ISP.

Tento switch, který patří do série switchů DGS-3630, byl hodnocen proti vedoucím konkurentům v tomto segmentu. V testu odpovídá nebo dokonce překračuje výkony konkurentů, a to i navzdory výrazně nižší ceně i spotřebě elektrické energie.

Díky možnosti HW stohování s vysokou propustností nabízí DGS-3630-28TC switch ochranu proti výpadku, vysoký výkon a zároveň jednoduchou správu a bezpečnostní funkce z enterprise prostředí jako jsou ověřování uživatele, řízení přístupu ACL a rozsáhlé nastavení VLAN.

Série DGS-3630 podporuje funkci Switch Resource Management (SRM) pro nastavení velikostí L2 a L3 hardwarových tabulek v závislosti na použití přepínače. Tři operační režimy (IP mode, LAN mode, L2 VPN mode) jsou optimalizované pro použití v datacentrech, metropolitních sítích, podnikových sítích nebo v sítích ISP.

Navíc série DGS-3630 nabízí možnost upgradu použitého software pomocí licenčního klíče (Enhanced a MPLS image). Tak lze dosáhnout plné L3 funkcionality pro podnikové agregační sítě stejně jako podpory MPLS VPN pro ISP.

Výsledek testu Tolly

Tolly, hlavní světový poskytovatel ověřování třetí stranou pro IT výrobce a poskytovatele služeb, provedl test D-Link DGS-3630-28TC Layer 3 Stackable Managed Gigabit switche. Test porovnává tento switch s vedoucí konkurencí v tomto segmentu a konečný výsledek stanovil, že D-Link switch dosahuje stejného nebo vyššího výkonu ve všech provedených testech. D-Link switch je také levnější a má značně menší spotřebu elektrické energie.

Tolly také provedl funkční testy včetně zpoždění a kolize MAC adres

 

Test Latence: Zpoždění odpovídá času přenosu (menší zpoždění, rychlejší a lepší přenos). Malé zpoždění je základem pro velké sítě, ISP nebo datová centra

    • Výsledek testu: L2 a L3 zpoždění bylo menší u D-Link DGS-3630-28TC switche oproti ostatním testovaným.

Test kolizí MAC adres: Switche se učí adresy připojených zařízení. Pro správnou funkci switche nesmějí přepsat nebo ztratit aktivní adresy. Přesto se tyto chyby mohou objevit, pokud je úložiště MAC adres malé nebo je špatný hash algoritmus při zápisu adres

    • Výsledek testu: Oba switche uchovaly všechny MAC adresy v přírůstkovém testu. Při testu náhodného generování, DGS-3630-28TC switch chyboval v méně případech než konkurenční switch.

Podrobný výsledek testu: http://www.tolly.com/DocDetail.aspx?DocNumber=217112

Další informace naleznete na http://www.dlink.com

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již více než 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled. Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.

Pro více informací o společnosti D-Link navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.