Originální design televizorů Sony A1 vám umožní vidět víc

I televizor může být uměleckým dílem. Nové televizory Sony ze série A1 jsou navrženy tak, aby rámeček, stojan i reproduktory nerušily pohledy diváků. Na povrch se tak dostává dokonalá esence obrazu.

A1

Kombinace maximální jednoduchosti a ztělesnění zážitků ze sledování dala vzniknout novým OLED 4K Ultra HD televizorům Sony z řady A1. Minimalistická estetika televizorů je vyjádřena konceptem One Slate. Designéři televizorů využili technologii OLED k tomu, aby všechny funkce integrovali do obrazovky samotné. Zvuk je tak generován vibracemi samotného displeje díky technologii Acoustic Surface™ a celková konstrukce je zhotovena pouze primární deskou obrazovky a opěrnou deskou v zadní části, aby zařízení vypadalo přirozeně a elegantně v jakémkoli prostoru. Když totiž estetiku obrazu, zvuku i designu sloučíte do jediného, sjednoceného celku, nic víc není nepotřeba. Televizor zároveň vytváří neopakovatelný kontrast prostřednictvím procesoru X1 Extreme™, který jednotlivě ovládá více než 8 milionů pixelů s vlastním osvětlením.

Doporučená maloobchodní cena od 114 587 Kč včetně DPH. Více naleznete na http://www.sony.cz

 

O společnosti Sony

Sony Corporation je předním výrobcem v oblasti audio a video systémů, herních systémů, komunikací, zařízení a informačních technologií pro spotřebitelský segment i profesionální využití. Díky své nabídce hudby, videa, počítačových her, online zábavy a služeb má Sony pozici předního výrobce elektroniky a zábavního obsahu. Za fiskální rok končící 31. březnem 2015 společnost Sony vykázala roční obrat přibližně 68 miliard amerických dolarů. Globální webové stránky společnosti Sony: www.sony.net/.