Smartphone Moto G 5. generace přináší neomezený výkon v podmanivém designu

Praha, 9. června 2017 – Lenovo prostřednictvím své dceřiné společnosti Motorola Mobility oznámilo dostupnost smartphonu Moto G 5. generace v České republice. Novinka z řady chytrých telefonů se vyznačuje především svým podmanivým designem a takřka neomezeným výkonem.

Moto G 5. generace upoutá vaši pozornost již na první pohled vysoce kvalitním kovovým provedením v šedé nebo zlaté barvě a zároveň po všech stránkách předčí veškerá vaše očekávání. S rychlým osmijádrovým procesorem, výkonnou grafikou a podporou vysokorychlostního připojení LTE (4G) se rozhodně nudit nebudete. Můžete poslouchat hudbu, sledovat filmy, surfovat na internetu nebo si zpestřit dlouhé chvíle hraním her. S tímto smartphonem totiž zábava nikdy nekončí.

Stylový a přitom výkonný

Stačí jediný dotyk a váš mobilní parťák je připraven k akci. Snadné přihlášení pomocí čtečky otisků prstů je branou do světa plného zábavy. V těle z precizně zpracovaného hliníku se skrývá rychlý osmijádrový procesor spolu s výkonnou grafikou, 2 GB RAM a operačním systémem Android 7.0 Nougat. Spouštění veškerých aplikací tak probíhá bez sebemenších problémů. Díky připojení LTE (4G) můžete surfovat na webu nebo přehrávat online videa neuvěřitelnou rychlostí. Třešničkou na dortu je 2800mAh baterie, která vám poskytne výdrž na celý den. Pokud byste přesto potřebovali ještě víc energie, můžete využít 10W rychlonabíječku, která dobije telefon za pouhých několik minut na mnoho dalších hodin provozu. Moto G 5. generace vám tak bude moci dělat společníka od rána až do noci.

Zachyťte každý okamžik

Chcete se svým známým pochlubit fotkami z dovolené nebo si zvěčnit neopakovatelné zážitky z vydařeného setkání s přáteli? Nezapomeňte si s sebou vzít Moto G 5. generace. 13Mpx fotoaparát a automatické fázové ostření vám umožní pořídit snímky, na které budete právem hrdí. Pro skupinové selfie zase můžete vyzkoušet přední 5Mpx fotoaparát se širokoúhlým objektivem. Pak už jen vyberete nejlepší snímek prostřednictvím softwaru Best Shot, trochu jej vylepšíte pomocí režimu zkrášlení a můžete rovnou sdílet na sociální sítě. Všechny fotografie se budou perfektně vyjímat také na 5palcovém Full HD displeji. Díky 16GB vnitřnímu úložišti s možností rozšíření až o 128 GB prostřednictvím karty Micro SDXC si navíc nemusíte lámat hlavu s kapacitou telefonu.

Buďte o krok napřed

Ve výbavě Moto G 5. generace rozhodně nesmí chybět ani kolekce softwarových vylepšení Moto akce. Telefon je díky nim intuitivnější než kdy dříve. Funkce Moto Displej například nabízí rychlý přehled oznámení a aktualizací, aniž by bylo potřeba telefon odemykat. Jednoduché otočení zápěstí spustí fotoaparát, zatímco dvojité zatřesení smartphonem zapne blesk.

Pokud hledáte smartphone s atraktivním designem, vysokým výkonem a schopností odolat veškerým nástrahám každodenního používání, pak je Moto G 5. generace stvořený přímo pro vás.

Cena a dostupnost

Smartphone Moto G 5. generace je na českém trhu dostupný za cenu od 5 499 Kč s DPH.

Více informací najdete na www.lenovo.cz. Pro nejnovější informace sledujte Lenovo také na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 45 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.