Tipy pro letní pobyt u vody – hudba, sport a zábava

Bez koupání by léto snad ani nešlo prožít. Pokud to cítíte také tak a milujete vodní radovánky, máme pro vás tři tipy, které vám mohou umocnit prázdninové zážitky.

Hudba: pusťte si přímo u bazénu hudbu bez obav ze zničení reproduktoru

Hudba k létu patří stejně jako voda. Nové modely BlueTooth reproduktorů Bose Revolve, Revolve+ a SoundLink Color II nejen výborně hrají. Nevadí jim ani postříkání vodou, a tak jsou výbornými společníky i přímo u bazénu. Zajistí kvalitní zábavu celé partě přátel. Jak si mezi nimi vybrat?

Bose Revolve a Revolve+ jsou reproduktory nové koncepce, to nejlepší, co můžete od Bose slyšet. Oba „bráškové“ nabízí mnohem větší zvuk, než byste podle jejich rozměrů očekávali a hlavně, zvuk šíří všesměrově. Na dně mají závit, a tak je můžete instalovat na stativ a s využitím aplikace propojit dva kusy do jednoho stereo systému. V takovém sestavení ozvučí s přehledem i večerní taneční party na pláži.

K dostání na: www.alza.cz, cena Revolve 6 290 Kč, Revolve+ 8 990 Kč

Nová generace Bose SoundLink Color II je zábavným reproduktorem, který se dodává ve čtyřech barevných variantách a dostane celou partu do správné nálady. Neublíží mu ani silný déšť. Jeho pogumované provedení mu kromě výborné odolnosti proti vodě propůjčuje také velmi vysokou odolnost vůči mechanickém vlivům. Takže když si na něj někdo omylem sedne, bude to bolet maximálně dotyčného.

K dostání na: www.istyle.cz, cena 3 790 Kč

Sport: sledujte a zvyšujte svou fyzickou aktivitu i při plavání

Možná už využíváte chytrý náramek pro sledování fyzické aktivity při běhání. Náramek Deveroux H5 jde ale ještě dál, a právě u vody se vám bude moc hodit. Umí totiž vyhodnocovat fyzickou aktivitu a počítat spálené kalorie i při plavání. Ale nebojte se, telefon si do vody brát nemusíte. Vodotěsný náramek si všechno zapamatuje a uloží do paměti. Na souši předá data aplikaci, která vám česky poví, jak pilní jste při plavání byli. V telefonu můžete pak sledovat grafy vývoje vašich výkonů. Samozřejmě dokáže počítat kroky i kalorie také při chůzi či běhu s tím, že na suchu můžete během cvičení také sledovat aktuální tep a udržovat intenzitu cvičení v nejlepším spalovacím režimu.

K dostání na: www.hodinky.cz, cena 1 590 Kč

Zábava: létejte bez obav přímo nad vodní hladinou

Baví vás létání a drony, ale máte špatné zkušenosti? Ano, mnoho lidí zničilo dron při prvním letu. To se vám s vodě a nárazu odolným dronem H31 nestane. Vydrží nárazy, potopení, i nešetrné zacházení. Jeho elektronika ho zachová v rovnováze dokonce i tehdy, kdy dojde k poškození nebo dokonce odlomení části vrtule. Plnou funkčnost nezaskočí ani přistání na vodní hladině, a to dokonce ani tehdy, kdy zůstane celý dron několik minut ponořen. Jednoduše z něj otřepte vodu a můžete dál létat. Jeho odolná konstrukce mu zajišťuje schopnost přežít téměř jakoukoli nehodu. Podívejte se, co všechno vydrží: https://www.youtube.com/watch?v=xAKOUFKkuvA

K dostání na: www.superveci.cz, cena 1 899 Kč.