Red Hat otevírá v Brně čtvrtou budovu

Praha, 21. června 2017 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), přední světový poskytovatel řešení založených na open source technologiích, dnes oznámil další rozšíření svého působení v České republice. V Brněnském technologickém parku se dnes uskutečnilo slavnostní otevřením nové, v pořadí již čtvrté administrativní budovy společnosti Red Hat. Rozšiřování vývojového centra Red Hatu je reakcí na rostoucí zájem organizací využívajících výhod open source technologií, které se po celém světě obracejí na společnost Red Hat, aby jim pomohla úspěšně projít digitální transformací.

Ve společnosti Red Hat je Brno již dlouhou dobu vnímáno jako významné centrum inovací, přičemž slouží jako jedno z klíčových inženýrských center společnosti v globálním měřítku. Brněnské vývojové centrum společnosti Red Hat je koncipováno tak, aby podporovalo další generaci vývojářů a inženýrů, což zahrnuje i úzkou spolupráci s lokálními univerzitami, v rámci níž Red Hat studentům poskytuje technologie s otevřeným zdrojovým kódem a podporu, aby mohli získávat významné praktické zkušenosti.

Red Hat je také pravidelně oceňován mezi nejlepšími zaměstnavateli v regionu. V současnosti se řadí mezi nejlepší zaměstnavatele v kategorii IT v průzkumu Czech Republic’s Most Attractive Employers , což potvrzuje i zařazení mezi nejlepší zaměstnavatele v kategorii velkých společností ve studii Aon Czech Republic Best Employers.

Další informace

Jak se spojit se společností Red Hat?

O společnosti Red Hat

Společnost Red Hat je přední světový poskytovatel open source softwarových řešení, který s využitím komunitního přístupu poskytuje spolehlivé a vysoce výkonné cloudové, virtualizační, úložné, linuxové a middlewarové technologie. Brněnská pobočka Red Hat Czech s.r.o. je jedním z největších vývojových center společnosti na světě. Vedle technologií nabízí Red Hat také vysoce oceňovanou technickou podporu, školení a konzultační služby. Díky celosvětovému propojení sítě firem, partnerů a open source komunit pomáhá vytvářet relevantní a inovativní technologie, které osvobozují zdroje pro rozvoj a připravují zákazníky na budoucí změny v informačních technologiích. Více informací o společnosti Red Hat je k dispozici na adrese www.redhat.com.