Loewe představuje svůj největší OLED televizor bild 7 s úhlopříčkou 77″

Společnost BaSys přináší na náš trh luxusní OLED televizor Loewe s největší úhlopříčkou, jakou dosud technologie OLED v sériové výrobě nabízí. Přístroj s označením bild 7.77 a rozlišením Ultra HD je nyní dostupný i u nás. Model využívá OLED displeje nejnovější generace a technologii Loewe VantaVision.

Praha, 26. června 2017 – Společnost BaSys, výhradní distributor produktů Loewe pro Českou republiku, přináší na český trh svůj OLED televizor s dosud největší obrazovkou o úhlopříčce 77″, což v námi používaných mírách představuje 195 cm. Přístroje Loewe bild 7 jsou jedinečné tím, že jsou osazeny speciální sérií OLED displejů dodávaných výhradně pro společnost Loewe, unikátním motorovým posunem celé obrazovky po zapnutí a její tloušťkou pouhých 7 mm. Takto tenký displej v dané velikosti působí vskutku výjimečně.

OLED je technologie, která umožňuje dosáhnout dosud nevyšší kvality obrazu v oblasti věrnosti barev, rychlosti odezvy a také v působivosti zobrazení, které výrazně ovlivňuje hloubka černé barvy. Televizor Loewe bild 7 využívá navíc vlastní technologii pro vylepšení obrazu s názvem VantaVision, jejíž název je odvozen od pojmu VantaBlack®, nejčernější známé substance z uhlíkových nanotrubic. VantaBlack® je používána jako referenční hodnota černé a používá se například pro kalibraci teleskopů nebo v optických systémech satelitů.

Výjimečný design

Provedení televizorů celé řady bild 7 je založené na minimalismu, estetice a využití nejkvalitnějších materiálů s exkluzivní povrchovou úpravou. Téměř neviditelný rámeček doplňuje pouze typický prvek Loewe, „oko“ uprostřed spodní části obrazovky. Jedinečnost podtrhuje posuvná obrazovka, která se i v největším provedení 77″ po zapnutí přístroje vysune vzhůru, aby odhalila tenký soundbar s celkovým hudebním výkonem 120 W a integrovaným 5.1 AV receiverem, který pokrývá speciálně vyvinutá tkanina, která netlumí zvukové vlny žádné frekvence. Samozřejmostí je rozhraní Bluetooth pro bezdrátové přehrávání hudby z mobilních zařízení. Prostřednictvím Wi-Fi jsou dostupné chytré funkce, včetně populárních aplikací pro přehrávání většiny všech běžně používaných formátů multimediálních souborů.

Volitelné podstavce na podlahu i na stůl jsou designovány výhradně pro tuto řadu televizorů a zahrnují otočné i dálkově ovládané motorizované varianty.  Design, včetně důmyslného neviditelného vedení kabelů, je promyšlen do posledního detailu. V televizoru je standardně integrován 3,5“ pevný disk s kapacitou 1TB, který umožňuje nahrávání vysílaných pořadů. Duální tunery všech dnes používaných specifikací, včetně DVB-T2, umožňují současné sledování jednoho televizního kanálu a nahrávání až dvou dalších. Možnosti dále rozšiřuje aplikace pro smartphony, která umožňuje mimo jiné spustit nahrávání i ve chvíli, kdy nejste doma.  SmartAssit a SmartTV2move, pomocí kterých lze kromě ovládání televizoru také vzdáleně spustit nahrávání na integrovaný pevný disk, i když se uživatel nachází mimo domácí Wi-Fi síť a také souběžně bezdrátově přehrávat druhý obraz na tabletu zcela nezávisle na tom, co právě zobrazuje televizor.

Nový televizor Loewe bild 7 s úhlopříčkou 77″ je možné objednávat prostřednictvím autorizovaných prodejců Loewe za koncovou doporučenou cenu 429.000 Kč. Součástí standardní dodávky je držák na zeď.

O společnosti Loewe:

Společnost Loewe společně s dalšími německými výrobci dodala v roce 1939 na trh první televizní přijímač určený pro domácnosti.  Zakládá si na tom, že vývoj, výroba i celé zázemí společnosti je v Německu, konkrétně v německém městě Kronach. Základní myšlenkou vývoje po technologické stránce jsou špičkové užitné vlastnosti, dlouhá životnost a nízká spotřeba zařízení. Nadčasový design, modulární technologie, použití kvalitních materiálů, precizní zpracování a pravidelné aktualizace softwaru – to vše jsou základní pilíře všech vyráběných výrobků Loewe.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.