Thor 300 – první turnajová klávesnice Genesis

29.06. 2017 – Genesis, oblíbená značka herního vybavení, představuje klávesnici Thor 300 TKL, herní zařízení pro hráče počítačových her, kteří si svoji výbavu berou s sebou na turnaje či k přátelům

TKL v označení klávesnice je zkratka pro Tenkeyless Mechanical Keyboard, což znamená, že je bez numerické části. Díky tomu je klávesnice menší a snadno přenosná. Odolné hliníkové pouzdro pak klávesnici na cestách bezpečně chrání.

Spínače pro hráče

Klávesnice Thor 300 TKL používá spínače Outemu a umožňuje hráčům volit mezi dvěma oblíbenými herními variantami spínačů: modrým a červeným. Každý model je také vybaven vlastním podsvícením: zeleným pro modré spínače a bílým pro spínače červené.

Funkční podsvícení

Dalším herním prvkem klávesnice Thor 300 TKL je podsvícení nabízející až 20 režimů. Osm z nich je určeno pro oblíbené herní žánry, jako jsou například FPS nebo MOBA. Navíc si může uživatel naprogramovat další dva režimy zcela podle sebe.

Neunikne ani jeden stisk

Klávesnice Thor 300 TKL  je určena pro hráče, proto se může pochlubit i funkcí  N-Key rollover, která zajišťuje, že počítač okamžitě zaznamená signál ze všech kláves i v případě, že jsou stisknuty současně.

Snadná cesta k vítězství

Pro zvýšení mobility je klávesnice vybavena praktickými úchyty pro uložení kabeláže, gumové protiskluzové prvky zajišťují pevné usazení klávesnice na pracovní ploše. Klávesnice je také vybavena celou řadou multimediálních kláves.

Technické údaje:

  • Připojení: drátové
  • Typ klávesnice: mechanická
  • Spínače: Outemu red a blue
  • Aktuační síla: 45 g (red); 55 g (blue)
  • Délka kabelu: 1,6 m
  • Rozměr: 335 x 134 x 38 mm
  • Počet kláves: 87
  • Multimediální klávesy: 11
  • Požadavky na systém: Windows® XP/Vista/7/8/10

Cena a dostupnost:

Herní klávesnice Genesis Thor 300 TKL je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 1190 Kč

—————————————————————

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.