Červená barva je krásná a dává naději. Datart prodává produkty z charitativní edice (PRODUCT) RED

Červený iPhone 7 a 7 Plus, hodinky Apple Watch s červeným náramkem, červené kožené nebo silikonové pouzdro na iPhone SE a iPad – všechny tyto produkty pocházejí ze speciální edice (PRODUCT)RED. A všechny můžete zakoupit v Datartu. Jejich nákupem přispějete na boj proti AIDS.

Logo (PRODUCT) RED si pronajímají velké světové firmy jako je Coca Cola, Converse, Armani, Starbucks nebo právě Apple a z prodeje produktů poskytují prostředky pro boj se zákeřnou nemocí. Spoluzakladatelem konceptu (PRODUCT) RED je slavný zpěvák skupiny U2 Bono Vox. Od založení projekt vybral na boj se zákeřnou nemocí již více než 12 miliard korun.

„O výrobky Apple v červené barvě s logem (PRODUCT) RED je velký zájem a velmi rychle se vyprodávají. Datart proto produkty neustále doplňuje, jakmile je dostane od dodavatelů. Největší zájem je o pouzdra na iPhony a na tablety iPad Air,“ říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

V nabídce Datartu naleznete tyto výrobky Apple (PRODUCT) RED:

Apple iPhone 7 128 GB

Nejnovější model značky má vylepšené fotoaparáty – 12Mpx zadní a 7Mpx přední fotoaparát, špičkový displej 4.7″ Retina s technologií 3D Touch a vysoce výkonný hardware se 4jádrovým procesorem. Navíc je zpracován v luxusním designu s tělem z velmi tvrdého hliníku řady 7000 a hlavním ovládacím tlačítkem citlivým na tlak. Paměť přístroje (interní 128 GB) má extrémní kapacitu, takže se do ní vejdou tisíce skladeb, fotografií a videí. Praktické je také odemykání pomocí otisku prstu. Je odolný proti postříkání a vodě dle certifikace IP67. Cena je 22 989 Kč.

Ochranný kožený kryt pro iPhone 7

Už jeden iPhone máte, ale chcete podpořit (RED)? Nebo máte rádi červenou? Pořiďte si stylové pouzdro, ve kterém bude váš iPhone vypadat stejně jako ten z červené edice. Je precizně zpracované, tenké provedení nijak nenarušuje štíhlou konstrukci samotného mobilu. Navíc je povrch velmi příjemný na dotek a vnitřní část je vystlaná mikrovláknem, takže je přístroj velmi dobře chráněný. Cena je 1 290 Kč.

Ochranné kožené pouzdro pro iPhone SE/5/5s

Luxusní ochranný kožený kryt je určen pro iPhone 5/5S a iPhone SE a je vyrobený z červeně probarvené usně, což zaručuje vysokou kvalitu provedení a stálost barvy. Vnitřní část je vystlaná mikrovláknem, takže samotný iPhone je výborně chráněný. Cena je 990 Kč.

Pouzdro na iPad Air

Ochranný kryt určený speciálně pro modely iPad Air a iPad Air 2 je lehký a tenký, ale zároveň odolný. Zajišťuje ochranu displeje před poškrábáním a pády, naopak zadní designová část iPadu je stále viditelná. Kryt je vyroben z polyuretanu a jeho vnitřní strana má jemnou podšívku z mikrovlákna, která chrání displej a udržuje ho čistý. Díky magnetickému pantu pouzdro k iPadu dokonale přilne a drží. Kryt můžete využít i jako stojánek pro pohodlné psaní nebo stojan pro videohry či sledování filmů. Cena je 1 099 Kč.

Apple Watch

Chytré hodinky jsou vyrobeny z nerezové oceli. Červený sportovní řemínek z vysoce funkčního fluoroelastomeru je odolný a pevný a přitom překvapivě jemný. Hodinky Apple Watch mají nadprůměrnou výdrž baterie a mezi jejich přednosti patří retina displej s technologií Force Touch se safírovým sklem. Snadné ovládání zajistí boční otočná korunka Digital Crown. Hodinky mají snímač tepové frekvence a disponují WiFi nebo Bluetooth 4.0. Apple Watch lze připojit k iPhonu 5 a novějším modelům. Cena je 13 989 Kč.

O společnosti Datart

Datart je na trhu 25 let a je vlastněný českými akcionáři, kterým se daří držet společnost i na vysoce konkurenčním českém trhu v zisku a dál ji úspěšně rozvíjet. Své podnikání staví hlavně na co nejlepší péči o zákazníky. Nabízí jim například vynášku zboží až do bytu a odbornou instalaci, ekologickou likvidaci starých spotřebičů, bleskovou výměnu porouchaného výrobku, nebo expresní odběr na prodejnách do 60 minut od objednání.