Dohledové řešení pro firmy i města bez kompromisů

U náročných projektů dohledových řešení, jako jsou například bezpečnostní kamerové systémy ve městech nebo ochrana velkých průmyslových areálů, je hlavním kamenem úrazu spolehlivost systému. Vybudování spolehlivého systému fungujícího v jakékoliv roční době a za jakéhokoliv počasí vyžaduje stabilní
a špičková síťová zařízení.

Switche společnosti AirLive určené pro průmyslové aplikace jsou pro takový provoz stavěny už od kreslicího prkna. Každý průmyslový switch prochází pečlivým testováním i náročnými zátěžovými zkouškami, než je konečně odeslán zákazníkům.

AirLive průmyslové switche s PoE funkcionalitou se vyznačují robustním designem
a vytrvalostí. Dokážou pracovat v extrémních teplotních podmínkách od -40 °C do
+70 °C. Jsou vybaveny dvěma vstupy napájení pro zajištění redundance a maximální provozuschopnosti. Pro možnosti venkovního použití jsou switche vybaveny vstupem pro 48V napětí. Další rozsahy, v kterých mohou switche fungovat, zahrnují 12–48 V 
a  24–36 V pro dopravní prostředky nebo baterií poháněné systémy. PoE funkcionalita (napájení po síti) zahrnuje PoE/PoE+ standard 802.3at/af a nechybí ani vstup pro optický kabel.

Podrobnější informace najdete na: www.airlive.com, www.airlivesecurity.com

O společnosti AirLive

AirLive je předním poskytovatelem síťových dohledových systémů. S více než 23 letou zkušeností se AirLive soustřeďuje na vývoj kompletního sortimentu inovativních a vysoce výkonných produktů, včetně IP kamer, bezdrátových routerů, POE přepínačů, videopřehrávačů, monitorovacího software a dalších. Aby AirLive udržovala flexibilitu a trvalou hodnotu síťových řešení, úzce spolupracuje se svými partnery. Informace o řešeních společnosti AirLive jsou k dispozici na adrese www.airlive.com.