Od sterea po Virtual 7.1 – Genesis představuje své produktové řady sluchátek

7. 8. 2017 – Genesis, oblíbená značka herního vybavení, útočí na trh sluchátek a herních headsetů. V průběhu několika týdnů Genesis plánuje uvést na trh nové modely sluchátek, a tím dát hráčům počítačových her větší možnost svobodného výběru.

Všechny typy sluchátek se značkou Genesis mají několik společných prvků, jako je LED podsvícení, velké reproduktory, dlouhý a odolný kabel, citlivé mikrofony a robustní design. Jaké jsou tedy mezi nimi rozdíly?

Radon 600, Radon 720 a Radon 710
Produktová řada herních headsetů Radon nabízí prostorový zvuk Virtual 7.1. Toto řešení poskytuje hráčům dokonalou iluzi přímé účasti ve hře. Navíc jsou tato sluchátka vybavena velkými měniči (50mm v případě Radon 600 a 720 a 40mm pro Radon 710), které zajišťují vysokou kvalitu zvuku. Vestavěná zvuková karta umožňuje v případě těchto sluchátek měnit charakter zvuku podle představ a potřeb uživatele. Jednotlivé modely se liší v celkovém designu a ve tvaru náhlavové části.

Argon 500 a Argon 570
Tyto modely naopak poskytují stereo zvuk.  Argon 500 nabízí možnost přizpůsobit vzhled sluchátek pomocí vyměnitelných magnetických náušníků. Navíc tyto náušníky mohou být snadno složeny a přenášeny. Argon 570 se chlubí neodymovými reproduktory, díky kterým jsou sluchátka lehká a pohodlná.

Neon 350

Sluchátka Neon 350, stejně jako řada Argon, přináší stereo zvuk. Náušníky a náhlavová část jsou potaženy kůží, jsou vybaveny USB portem a 2 x 3,5mm jackem pro poskytování plné konektivity a kompatibility.

—————————————————————


Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.