QNAP přidává podporu síťových kamer Dahua Technology pro rozšíření funkcionalit dohledového řešení

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 31. srpna 2017 – Společnost QNAP® Systems, Inc. dnes oznámila, že QNAP NAS jsou nyní kompatibilní se síťovými kamerami Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi a H.265 PTZ společnosti Dahua Technology. Aplikace QNAP v oblasti kamerového dohledu poskytují zařízením NAS komplexní funkce video dohledu a poskytují rozšířitelnost úložiště a funkce řízení úložného prostoru pro uživatele. Díky kompresní technologii H.265 síťové kamery společnosti Dahua zajišťují zaznamenávání videa s nižší šířkou pásma a vynikající účinností zabezpečení.

Společnost Dahua Technology má jeden z nejkomplexnějších sortimentů bezpečnostních kamer v oboru. Integrace s QNAP NAS nabízí uživatelům komplexnější funkce, které odpovídají požadavkům každého pracoviště. „Naší základní zásadou byla otevřenost, integrace a inovace,“ prohlásil Daniel Chau, ředitel marketingu pro zahraničí ve společnosti Dahua Technology. „Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s partnery jako je QNAP na vytváření komplexních řešení pro zákazníky. Hodnoty našeho vztahu si velmi vážíme a očekáváme, že velmi rychle poroste poptávka po tomto cloudovém dohledovém řešení.“

„Je pro nás ctí, že můžeme nadále spolupracovat s firmou Dahua Technology a pracovat v segmentu NAS na rozšíření nabídky dohledových aplikací“ prohlásil Alan Kuo, produktový manažer společnosti QNAP. „S potěšením sdělujeme, že síťové kamery Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi a H.265 PTZ Dahua Technology se osvědčily pro úplnou integraci s dohledovým řešením od společnosti QNAP. Našim uživatelům budeme nadále poskytovat větší míru flexibility a volby, pokud jde o výběr vhodných IP kamer při realizaci dohledového řešení.“

Aplikace QVR Pro integruje komplexní dohledové video funkce do QNAP NAS a zajišťuje, aby prostředí zaznamenávání bylo odděleno od QTS, s rozšířitelností úložiště a flexibilními funkcemi správy prostoru úložiště. Optimalizovaný software QVR Pro Client konsoliduje živý monitoring s funkcemi rychlého přehrávání v jednom zobrazení, a poskytuje zjednodušený režim monitorování a vylepšené uživatelské prostředí.

Další produktové informace o dohledovém řešení společnosti QNAP najdete na QVR Pro.

Další informace o QNAP NAS a kompatibilních IP kamerách najdete na https://www.qnap.com/cs-cz/compatibility/

Další informace o společnosti Dahua Technology najdete na http://www.dahuasecurity.com/

O společnosti Dahua Technology
Společnost Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. je předním poskytovatelem řešení v globálním odvětví bezpečnostního video dohledu. V roce 2016 byla společnost Dahua na 4. místě žebříčku „Security Top 50“ (A&S international). Společnost Dahua usiluje o dodávání řešení a produktů nejvyšší kvality s nejnovějšími technologiemi s cílem umožnit koncovým uživatelům, aby mohli úspěšně podnikat. Ve společnosti pracuje více než 6 000 inženýrů v oblasti výzkumu a vývoje a technický personál pracující na špičkových technologiích se zaměřením na objektivy kamer, snímací senzory, kódování a přenos videa, integrované procesory, zpracovávání grafiky, videoanalytika, spolehlivost softwaru, zabezpečení sítě a další technologie.

O společnosti QNAP
Společnost QNAP Systems, Inc., jak už samotný název „Quality Network Appliance Provider” (poskytovatel kvalitních síťových přístrojů) napovídá, se zaměřuje na dodávání ucelených nabídek se síťovými úložišti (NAS) a sítovými rekordéry videa nejvyšší kvality s jednoduchostí použití, robustním provozem, velkou úložní kapacitou a vysokou spolehlivostí. Společnost QNAP spojuje technologie a design, aby přinesla kvalitní výrobky, které efektivně pomáhají podnikům se sdílením souborů, virtualizací aplikací, správou úložiště a hlídáním v podnikovém prostředí a zároveň obohatila uživatele nabídkou zábavního multimediálního centra. Se sídlem v Taipei, společnost QNAP poskytuje řešení pro globální trh nepřetržitou inovací a vášní.