Worlds of Tanks Update 9.20 přichází s bitvami 30-vs-30

Z vývojářských dílen vyjela zbrusu nová aktualizace 9.20 s opravdu velkým lákadlem, kterým tentokrát jsou bitvy 30 na 30 hráčů. Současně s rozšířením počtu tankistů se ve hře objevují čínské „destroyer tanky“. Společně s touto náloží se do World of Tanks dostává hned několik desítek dalších strojů napříč francouzskými, americkými, sovětskými a japonskými stromy.

Větší bitvy a více tanků! Grand Battles, jak jsme tyto bitvy nazvali, chtěli hráči již delší dobu. 30 na 30 se tak odehrává na opravdu „grand“ mapě, kterou je Nebelburg. Lokalita dosahuje úctyhodných 1,4 km na 1,4 km. Toto vzrušující místo je však doménou pouze Tier X tanků, což znamená, že zvětšuje nejen svět, ale také síla válečných strojů. Nebelburg je také místem, kde si hráči mohou vydělávat a získavat novou herní měnu, kterou lze využít na zlepšování vybavení.

„S patchem 9.20 přicházíme s kompletně novou úrovní hraní World of Tanks a to je pro nás opravdu zásadní krok,“ vysvětluje Max Chuvalov, marketingový ředitel populární hry. „Poté co jsme obdrželi první feedback od hráčů z testů, jsme nyní připravení nabídnout update také komunitě. S Grand Battles 30 na 30 přichází do hry opravdu nový zážitek.“

Devět čínských stíhačů tanků již túruje své motory a chtějí se vrhnout na bojiště. Ano, mluvíme tu o linii, která dorazila před několika měsíci na čínské servery. Víme, že tohle je něco, o co jste nás žádali, a máme radost, že budou k dispozici pro všechny hráče. Až se přiblížíme k vydání, podělíme se s vámi o více podrobností ke každému vozidlu, takže zůstaňte s námi.###

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 15 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.

Webové stránky: