Western Digital začal dodávat 12TB pevné disky WD Gold pro rostoucí požadavky na ukládací kapacitu v segmentu Big Data

Nový pevný disk umožňuje uživatelům efektivně a spolehlivě ukládat velké objemy dat typu Business-Critical

San Jose, Kalifornie/Praha – 12. září, 2017 – Společnost Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), firma s vedoucím postavením na trhu datových úložišť, rozšiřuje svoji produktovou řadu HDD disků WD Gold® o model s kapacitou 12 TB. Tyto pevné disky jsou určeny pro náročné aplikace v segmentu Big Data. Nové HDD WD Gold s vysokou kapacitou poskytují řešení pro celou řadu podnikových a cloudových aplikací.

Pevné disky WD Gold představují nekompromisní řešení pro ukládání dat, které je vyžadováno současnými IT manažery, kteří zpracovávají například důvěrná zákaznická data a údaje, zdravotní dokumentaci nebo obchodní informace.

„Nárůst objemu dat nepolevuje a je stále důležitější tato data nejen uchovávat, ale i zpracovávat a získávat z nich informace,” říká Brendan Collins, viceprezident společnosti Western Digital pro podniková úložiště, a dodává: „Firmy, které získávají hodnotné informace z provozních dat, jsou schopny přijímat chytrá rozhodnutí, zlepšit obchodní výsledky a rozhodně tím získat konkurenční výhody.”

Pevné disky WD Gold jsou navrženy tak, aby uchovaly ta nejcennější data. Najdou ideální uplatnění při velkém pracovním zatížení, v náročném prostředí serverů. Spolehlivost disků WD Gold je mezi disky Western Digital jedna z nevyšších a dosahuje hodnot 2,5 milionů hodin MTBF. Disky využívají technologii HelioSeal čtvrté generace, která díky použitému héliu napomáhá poskytovat výjimečnou kapacitu, spolehlivost a efektivitu provozu.

Dostupnost

Na nové pevné disky  WD Gold 12 TB (WD121KRYZ) je poskytována pětiletá omezená záruka. Disky jsou k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů.

Další informace a specifikace na  https://www.wdc.com/products/business-internal-storage/wd-gold.html.

Western Digital

Western Digital Corporation je společnost s vedoucí pozicí na trhu ukládacích zařízení, které umožňují lidem vytvářet, spravovat, využívat, přehrávat a chránit digitální obsah. Společnost reaguje na měnící se potřeby trhu a poskytuje ucelené portfolio vysoce kvalitních produktů na ukládání dat, které využívají efektivní technologie, vysokou výkonnost, flexibilitu a rychlost. Produkty společnosti jsou na trh dodávány pod značkami HGTS, SanDisk a WD všem partnerům OEM, distributorům, resellerům, poskytovatelům cloudových infrastruktur a koncovým uživatelům. Další informace na www.wd.com. Finanční informace a informace pro investory naleznete na webové stránce  investor.wdc.com.