Investice v Patrii nově součástí portálu ČSOB Investice

Jedním z jasných trendů moderního světa financí je mít přístup ke svému investovanému a uloženému majetku i možnost obchodovat na finančních trzích rychle, přehledně, jednoduše, odkudkoliv a ideálně prostřednictvím jediného portálu. Z tohoto důvodu obchodník s cennými papíry Patria Finance připravil pro své klienty a zároveň klienty ČSOB možnost detailního přehledu nad svými investicemi prostřednictvím portálu ČSOB Investice.

„Patria Finance je součástí skupiny ČSOB, a děláme všechno proto, abychom klientům prostřednictvím spojení brokera a banky pod jednou střechou přinášeli nové výhody a neustále zvyšovali jejich komfort,“ komentuje Jiří Vyskočil, generální ředitel Patria Finance. „Proto jsme pro společné klienty Patria a ČSOB připravili možnost spravovat všechny jejich investice najednou prostřednictvím portálu ČSOB Investice,“ doplňuje Jiří Vyskočil.  

„S portálem ČSOB Investice má klient kontrolu nad svým investovaným majetkem v rámci skupiny ČSOB. Účty, spoření nebo investice, vše na jednom místě. Klient má také přehled o hodnotě cenných papírů, o množství depozit i dalšího majetku v rámci skupiny ČSOB. Součástí přehledu je i vývoj toho, jak se daří prostředky průběžně zhodnocovat. Nově zde uvidí také své Patria portfolio. Klient navíc dostává doporučení pro investiční produkty, které jsou vhodné vzhledem k jeho investičnímu profilu,“ sdělil Marek Ditz, vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB.

Spojení Patrie a ČSOB umožňuje klientům zrychleně převádět peněžní prostředky ve srovnání s využíváním jiné banky a dosahovat snížení transakčních nákladů.

Patria Finance v nedávné době také představila novou mobilní aplikaci Patria MobileTrader, díky které je možné obchodovat kdekoliv a kdykoliv. Mezi klíčové funkcionality aplikace patří zadávání obchodních pokynů, kompletní detailní zobrazení vybraného investičního titulu včetně grafického náhledu cenového vývoje a přehledu zpráv o dané investici, měnové konverze, výběry finančních prostředků či interní převody peněz. To vše navíc v bezpečném a stabilním prostředí s intuitivním ovládáním a v líbivém designu.