Nejnovější řešení bezpečného připojení pro podnikové sítě AirLive Ring Managed switche

S nástupem průmyslového internetu věcí (Industrial IoT) potřebují podniky do svých sítí a k internetu připojit stále více zařízení, aby mohli efektivněji řídit své činnosti. Vysoce spolehlivá řešení průmyslových switchů AirLive umožnila systémovým integrátorům stavět průmyslové monitorovací systémy, které výrazně snižují náklady a zvyšují efektivitu řízení podnikových sítí.

Nejnovější řešení AirLive Ring Managed switch umožňuje systémovým integrátorům navrhovat sítě v kruhové architektuře. Běžné switche by se při kruhovém zapojení dostali do smyčky, ale řešení AirLive díky tomuto zapojení nabízí síťovou redundanci, což v konečném důsledku může pozitivně ovlivnit řízení celé sítě.

AirLive Ring Managed switche můžete řídit přes webové rozhraní, SNMP, Telnet nebo pomocí konzole. Switche také podporují SNMP Private MIB a CLI příkazy. Takže je může řídit nebo spravovat téměř každý automatizovaný systém dodávaný integrátorem.

Zároveň se jedná o PoE switche. PoE se stává velice populární technologií pro dohledová řešení a automatizované kontrolní systémy nebo pro osvětlení. S vysokou účinností a spolehlivostí mohou nové switche AirLive dodávat stabilní napájení a datové připojení pro vaši společnost nebo kancelářskou budovu.

Jejich konstrukce jim umožňuje pracovat i v náročném prostředí (-40° C až 75° C). Proto jsou ideální pro aplikace, které v extrémních podmínkách potřebují stabilní síťové připojení a napájení, jako například dohledové systémy na parkovištích. Řada switchů AirLive Ring Managed zahrnuje tři modely, které podporují možnost gigabitového připojení pomocí optického kabelu.

O společnosti AirLive

AirLive je předním poskytovatelem síťových dohledových systémů. S více než 24 letou zkušeností se AirLive soustřeďuje na vývoj kompletního sortimentu inovativních a vysoce výkonných produktů, včetně IP kamer, bezdrátových routerů, POE přepínačů, videopřehrávačů, monitorovacího software a dalších. Aby AirLive udržovala flexibilitu a trvalou hodnotu síťových řešení, úzce spolupracuje se svými partnery. Informace o řešeních společnosti AirLive jsou k dispozici na adrese www.airlive.com.