Toshiba prezentuje na konferenci eD World novou generaci profesionálních notebooků s odvážným testem odolnosti

Na odborné konferenci eD World prezentuje dnes společnost Toshiba především kompletní novou řadu profesionálních notebooků generace X. Tyto notebooky s displeji o úhlopříčkách 12″ až 14″ patří mezi nejlehčí, a přitom velmi výkonné a odolné mobilní firemní nástroje. Součástí prezentace bude i odvážný test odolnosti.

Praha 19. září 2017 – Toshiba Europe GmbH nabízí na našem trhu výhradně profesionální notebooky určené pro náročné firemní využití v režimu 7/24. Z této kategorie vyčnívají špičkové ultra tenké a mimořádně lehké manažerské notebooky označené písmenem „X“, které jsou plně optimalizovány pro sedmou generaci procesorů Intel® Core™ a jsou určeny pro nejnáročnější uživatele. Především na představení této řady se na dnešní konferenci eD World zaměří Tomáš Konečný, B2B sales manažer pro CZ/SK a koordinátor prodeje v regionech CEE a SEE. Jeho prezentace proběhne v sále č. 3 ve 12 hodin. Součástí vystavených produktů jsou také produkty pro ukládání dat, jako interní pevné disky Toshiba, externí disky Toshiba Canvio a řada příslušenství.

Součástí veřejné prezentace těchto ultra lehkých přístrojů, jejichž šasi prošlo náročnými testy výdrže v nezávislém německém testovacím institutu TÜV Rheinland® včetně testu tlaku na víko se zatížením 200 kg, je i odvážný reálný test, při kterém se na jeden z těchto notebooků Tomáš Konečný postaví svou celou vahou.

Notebooky Toshiba Portégé X20W, Portégé X30 a Tecra X40 představují špičkové přístroje pro mobilní práci. Všechny jsou vestavěny do vyztuženého magneziového pouzdra, které jim propůjčuje na svou hmotnost mimořádnou pevnost a odolnost a obsahují sofistikované bezpečnostní prvky. Prvně jmenovaný 12″ přenosný počítač, který lze po otočení displeje o 360° transformovat do praktického tabletu se systémem Windows 10 Pro, váží pouhých 1,1 kg a na baterii vydrží pracovat díky pokrokovým technologiím až 16 hodin. Největší 14″ Tecra váží při tloušťce menší než 17 mm pouhých 1,25 kg. Díky odolnosti a tomu, že všechny firemní notebooky Toshiba jsou vyráběny ve vlastní továrně s přísnou kontrolou kvality výroby, je součástí jejich záruky také speciální „Záruka spolehlivosti“ (Toshiba Reliability Guarrantie), která zajišťuje, že pokud zařízení vypoví službu během jednoho roku od nákupu vinou výrobní vady, získá zákazník kromě záruční opravy také celou kupní cenu přístroje zpět.

Informace o novinkách, stávajících tiskových zprávách, knihovny obrázků a další kontakty pro média získáte zde: www.toshiba-czech.com/press.

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/.

Spojit se společností Toshiba se můžete také na našich kanálech v rámci sociálních médií: www.linkedin.com/company/toshiba-business-computing-solutions

O společnosti Toshiba

Společnost Toshiba Corporation přispívá již více než 140 let k udržitelné budoucnosti tím, že vytváří hodnoty s použitím inovativních technologií. Dnes jsou její obchodní oblasti zaměřeny především na nezbytnou infrastrukturu, která podporuje moderní život a společnost. Toshiba se řídí zásadami základního závazku skupiny „Committed to People, Committed to the Future“ a podporuje globální činnosti, které přispívají k vytvoření světa, ve kterém bude usnadněn život budoucím generacím.

Více o společnosti Toshiba se dozvíte zde: www.toshiba.co.jp/worldwide/about/index.html