MONETA Money Bank pozvala děti na setkání s Tomášem Berdychem

MONETA Money Bank splnila sen dětem z Dětského domova Dlažkovice a zorganizovala setkání s Tomášem Berdychem. To proběhlo v úterý 19. září v rámci generálního partnerství MONETA Money Bank s Českým tenisovým svazem v tenisovém klubu TK Sparta Praha a děti si spolu s nejlepšími českými dětskými hráči užily odpoledne se špičkovým tenisem.

„Hrál jsem během setkání s dětmi z dětského domova i s malými tenisty ze Sparty. Když proti mně nastoupil Jirka, myslel jsem, že si spletl skupinku. Nevěřil jsem, že tenis nehraje s trenérem. Byl to jeden z kluků z dětského domova, který nikdy trenéra neměl a tenis se učí sám. Hrál úžasně. Snad ho naše setkání ještě více motivovalo a jednou o něm uslyšíme,” vysekl poklonu jednomu z účastníků setkání Tomáš Berdych.

MONETA Money Bank se v červnu tohoto roku stala generálním partnerem Českého tenisového svazu. Vzájemná spolupráce má mimo jiné pomoci nalézt a vychovat v České republice nové tenisové šampiony, jako jsou právě Petra Kvitová a Tomáš Berdych. Motto projektu zní „Chceme pro Česko další šampiony“.

Společenská odpovědnost, která zahrnuje i dobrovolníky z MONETA Money Bank, je důležitou součástí firemní kultury banky. Každý rok odpracují zaměstnanci, jejich rodinní příslušníci a přátelé na projektech zaměřených na podporu znevýhodněných osob a dětí, seniorů a na ochranu životního prostředí tisíce hodin.