GFI Software představila budoucnost produktů Kerio českým a slovenským prodejcům

PRAHA, 25. září 2017 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení pro bezpečnost podnikových sítí, představila na své konferenci Kerio Partner Forum 2017 pro české a slovenské partnery směry dalšího rozvoje řešení Kerio, které získala formou akvizice v lednu tohoto roku. Vedle uvedení nových verzí Kerio Control, Kerio Connect a Kerio Operator do konce roku 2017, pracuje GFI Software na klíčových inovacích, které budou postupně představeny během roku 2018.

Produkty Kerio budou začleněny do produktového portfolia GFI Software s cílem plnit aktuální požadavky zákazníků na výkonnost, funkcionalitu a jednoduchou správu. Hlavní směry inovace v řešeních Kerio zahrnují:

  • Kerio Control se stane jednou z vlajkových lodí GFI Software, do budoucna se počítá s integrací produktů GFI WebMonitor a Exinda Orchestrator do Kerio Control
  • Kerio Connect posílí prvky Unified Communications a počítá se s jeho integrací do platformy GFI OneConnect
  • Kerio Operator rovněž posílí prvky Unified Communications a bude integrován s komplementárním řešením GFI FaxMaker
  • Kerio Cloud zůstane důležitou cloudovou plaformou v rámci nabídky GFI Software

„Náš tým v současnosti intenzivně pracuje na inovacích produktů Kerio a jejich komplementárním začlenění do produktového portfolia GFI Software,“ řekl na konferenci Pavol Golha, viceprezident pro globální prodej v GFI Software. „Chci ujistit naše zákazníky i partnery, že navzdory některým nepodloženým informacím GFI Software bude nejenže nadále podporovat řešení Kerio, ale také je inovovat způsobem, který zajistí vždy maximální spokojenost a komfort zákazníků, uživatelů a administrátorů. Produkty Kerio jsou nezastupitelným elementem strategie GFI Software, jejímž cílem je stát se jedním z největších globálních dodavatelů komunikačních a IT security produktů.“

„Zároveň bych chtěl poděkovat všem našim věrným obchodním partnerům Kerio za loajalitu a ujistit je, že partnerský prodej a podpora v České republice a na Slovensku zůstávají naší hlavní prioritou,“ dodal Pavol Golha.

Partnerské konference Kerio Partner Forum 2017 se v Šiklově mlýně účastnilo na 60 klíčových prodejců řešení Kerio z České republiky a Slovenska – celkem společnost GFI Software registruje v ČR a na Slovensku více než 800 aktivních resellerů produktů Kerio. Video z konference je dostupné zde.

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Od roku 2017 jsou součástí produktového portfolia GFI řešení Kerio Connect, Kerio Control, Kerio Operator a Kerio Cloud. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.