ZALMAN Z3 PLUS, skříň s manuálním ovládáním ventilátoru

26. 9. 2017 – (Zalman Tech Co., Ltd.) – Cenově dostupná skříň i pro ty nejlepší počítačové komponenty? Zalman představuje skříň Zalman Z3 Plus. Tato skříň nabízí výkonný chladicí systém se dvěma úrovněmi ovládání rychlosti otáček ventilátoru ale také rychlý a jednoduchý způsob instalace počítačových komponent bez nutnosti mít specializované znalosti.

Architektura skříně v sobě skrývá čtyři výkonné 120mm ventilátory. Uživatel může navíc přidat ještě jeden ventilátor (120 mm). Zalman se rozhodl umístit jeden ventilátor do přední části skříně, jeden do zadní části a dva ventilátory jsou umístěny v horním panelu skříně. Toto rozmístění zajišťuje efektivní chlazení vnitřních prostor skříně. Prachové filtry jsou součástí speciálně navrženého způsobu cirkulace vzduchu a garantují nejen absolutní čistotu uvnitř skříně ale i jedinečné chlazení počítačových komponent.

Ruční ovládání ventilátoru

Jakmile začnou komponenty počítače pracovat na plný výkon, vzroste teplota uvnitř skříně na maximum. Zalman řeší tento problém velmi účinnou metodou. Skříň Zalman Z3 Plus má na předním panelu ventilátor, který lze ovládat ručně. Rychlost otáček tohoto ventilátoru může uživatel zvýšit, kdykoli uzná za vhodné, a sníží tak teplotu uvnitř skříně. Poté může ventilátor přepnout do běžného režimu.

Funkční přední panel

Vedle výše zmíněné výhody ovládání ventilátoru tato skříň nabízí dva porty USB 2.0, jeden port USB 3.0, vstup pro mikrofon a výstup pro sluchátka. Prostřednictvím předního panelu lze tedy připojit externí zařízení, jako jsou externí disky, USB paměti, sluchátka, mobilní telefony nebo reproduktory.

Prostorný interiér

Tato skříň patří do kategorie Midi Tower a je ideální pro instalaci základní desky ATX a Micro ATX. K instalaci pevných disků není potřeba speciálních nástrojů, skříň nabízí prostor pro šest disků HDD nebo SSD. Vedení kabelů je navrženo tak, aby kabely nemohly být poškozeny při instalaci či výměně dalších komponent. Maximální šířka grafické katy pro instalaci do této skříně je 360 mm.

Doporučená koncová cena je 1 199 Kč včetně DPH.

—————————————————————

Jihokorejská společnost Zalman byla založena v roce 1999 a je známá výrobou počítačových dílů a periferií. V nabídce mimo jiné nechybějí velmi tiché chladicí systémy CPU a VGA, počítačové skříně a počítačové periferie nejvyšší kvality.