O2 zvyšuje rychlosti na svém pevném internetu. Všem zákazníkům s tarifem Premium Plus HD zvýší rychlost internetu o čtvrtinu.

Zákazníci O2, kteří využívají VDSL tarif Premium, se mohou od 4. října těšit na zvýšení rychlosti. Společnost O2 zvýší u této služby rychlost ze stávajících 80 Mbit/s až na 100 Mbit/s. “Výrazné zrychlení internetového připojení se nijak nepromítne do stávající ceny tarifu Premium,” vysvětluje Jan Hruška, ředitel pro fixní služby O2.

Dodavatel pevné sítě, společnost Cetin, pokračuje ve zkvalitňování svých služeb. Také díky tomu může společnost O2 zvýšit rychlostní limit tisícům zákazníků s tarifem Premium, u kterých to umožňují technické parametry jejich přípojek.

Se zvýšenou rychlostí až 100 Mb/s umožňuje Internet Premium HD od O2 zákazníkům sledovat online televizi v HD rozlišení, pohodlně stahovat HD filmy, fotky, hudbu a mnohé další.

Pro nejlepší využití možností, které nabízí O2 Internet Premium HD, se doporučuje modem O2 Smart Box. “O2 Smart Box kombinuje nejrychlejší dostupný internetový modem, WiFi router a centrum připojení chytré domácnosti. Zákazníkům tedy umožňuje kontrolovat prostřednictvím aplikace připojení chytrých zásuvek, zabezpečení domácnosti či stav požárních hlásičů,” dodává Jan Hruška.

O2 bude o zrychlení služby Premium informovat zákazníky prostřednictvím SMS a e-mailu.

 

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.