Speciální edice, o které se musíte dozvědět všechno: nové smartphony Moto G5S a Moto G5S Plus

Praha, 4. října 2017 – Společnost Lenovo prostřednictvím své dceřiné společnosti Motorola Mobility uvedla na trh speciální edici smartphonů Moto G5S a Moto G5S Plus.

Cílem společnosti Motorola je inovovat tak rychle, aby její chytré telefony vždy přinášely uživatelům ty nejlepší funkce. Filozofií řady Moto G bylo vždy zpřístupnit ty nejžhavější technologie prémiových telefonů všem uživatelům. A právě proto jsme oblíbenou rodinu Moto G nyní ještě vylepšili. Seznamte se s novými smartphony Moto G5S a Moto G5S Plus. Jsou postavené na základech Moto G5 a Moto G5 Plus, ale přinášejí navíc několik podstatných vylepšení v oblastech, o které vám jde nejvíce.

Moto G5S: Více kovu. Větší baterie. Více pro všechny.

Moto G5S je rychlý chytrý telefon, který vám dá víc. Už první pohled na jeho tělo vyrobené z jediného kusu vysoce kvalitního hliníku dokazuje, že je nejen krásný, ale také výkonnější než kdy dřív. S Moto G5S si můžete užívat bezdrátové svobody naplno. Baterie s kapacitou 3000 mAh dokáže uchovat tolik energie, kolik je potřeba na celý den provozu. Nebudete tak potřebovat kabely, ani zásuvky. Dobíjení pomocí technologie TurboPower navíc dokáže za pouhých patnáct minut zajistit energii až na dalších pět hodin provozu.

Speciální edice Moto G5S se může pochlubit také 16Mpx fotoaparátem s fázovou detekcí automatického ostření (PDAF). Díky této velmi rychlé technologii se nemusíte bát, že nestihnete využít ten nejlepší okamžik pro pořízení vynikajícího snímku. O skupinová selfie se snadno postará 5Mpx širokoúhlý přední fotoaparát s LED bleskem, díky kterému budete vypadat skvěle ve dne i v noci.

Nemusíte utratit hromadu peněz, abyste získali prvotřídní displej. Moto G5S dokáže díky mohutnému 5,2palcovému Full HD displeji rozpohybovat ohromující zábavu v rozlišení 1080p. Díky osmijádrovému 1,4GHz procesoru a 4G připojení poběží plynule a rychle nejen vaše oblíbené aplikace, ale i videa a webové stránky. Pro ještě více funkcí přitom stačí jen otisk vašeho prstu. S jeho pomocí můžete telefon snadno odemknout nebo bezpečně provádět mobilní platby. Moto G5S také obsahuje nejnovější softwarová vylepšení Moto Akce, jako například Noční Displej nebo Rychlá odpověď. Tyto exkluzivní vychytávky jsou ke stažení v aplikaci Moto.

Moto G5S Plus: Vyberte si cíl. Odhalte svou kreativitu.

Pro ty, kteří si žádají to nejlepší, co může řada Moto G nabídnout, vznikla speciální edice Moto G5S Plus. Má ještě více špičkových funkcí dosud vyhrazených pouze prémiovým telefonům, takže vám dává mnohem více možností. Příkladem je duální 13Mpx zadní fotoaparát doplněný speciálním softwarem na vylepšování snímků, který usnadňuje práci s fotografiemi.

Díky režimu selektivního ostření je snadné pořídit profesionální portréty a podtrhnout je krásným efektem rozmazaného pozadí snímku. Bavit se můžete i tím, že část fotografie převedete do černobílé, případně jí dodáte zcela nový vzhled v režimu výměny pozadí. A pokud už vás nebaví stále tytéž selfie, využijte přední 8Mpx širokoúhlý fotoaparát, jímž je Moto G5S Plus vybaven. Díky LED blesku a novému panoramatickému režimu toho zvládnete zachytit mnohem víc.

Moto G5S Plus vás také ohromí svojí velikostí a precizním zpracováním, jež byste čekali jen u prémiového telefonu. Jeho design staví především na impozantním celokovovém těle a 5,5palcovém Full HD displeji, který se skvěle hodí na přehrávání videí kdekoli a kdykoli. Moto G5S Plus se také může pochlubit superrychlým osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 2,0 GHz, vynikajícími grafickými schopnostmi a podporou 4G LTE, takže můžete mít spuštěné vaše oblíbené aplikace, aniž byste museli zpomalit.

Buďte v pohybu od rána do večera s 3000mAh baterií, která v sobě skrývá dost energie na to, aby vás dokázala provést celým dnem. V případě potřeby ovšem můžete díky technologii TurboPower za pouhých 15 minut nabíjení získat energii až na šest hodin provozu. Čtečka otisku prstu na Moto G5S Plus dokáže všechno, od odemknutí telefonu až po zajištění bezpečnosti mobilních plateb. Používání Moto G5S Plus je teď ještě jednodušší s novými vylepšeními Noční displej a Rychlá odpověď, jež jsou součástí naší unikátní sbírky důležitých softwarových aplikací.

S novou speciální edicí Moto G5S a Moto G5S Plus znovu zpřístupňujeme prémiové funkce úplně všem.

Cena a dostupnost

Nový smartphone Moto G5S je na našem trhu dostupný za cenu od 5 999 Kč včetně DPH, Moto G5S Plus je pak dostupný za cenu od 7 999 Kč s DPH.

Více informací najdete na www.lenovo.cz. Pro nejnovější informace sledujte Lenovo také na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.