Vodafone Pass: Budoucnost je datování bez počítání

Vodafone dlouhodobě přináší nejlepší mobilní internet a pomáhá digitalizovat společnost. Vstupuje do budoucnosti, která je ve znamení kvalitní sítě a datování bez počítání. Denně napíší lidé miliardy zpráv přes různé oblíbené mobilní aplikace a navštíví několik sociálních sítí za hodinu.  S novou službou Vodafone PASS se využívání aplikací pro sociální sítě a posílání zpráv zákazníkům přestává počítat do datové spotřeby. V listopadu bude následovat video a hudba.

„Dnešek považujeme za významný milník na českém trhu a zásadní den pro naše zákazníky. Spouštíme pro ně unikátní službu Vodafone PASS, která přináší datování bez počítání spotřeby. Nyní mají zákazníci naprostou volnost ve využívání dat na nejoblíbenější aplikace, jako jsou sociální sítě, chaty, video a hudba,“ říká Jiří Báča, generální ředitel Vodafonu.

Vodafone PASS

Součástí nabídky Vodafone PASS jsou čtyři balíčky, dva dostupné již od 5. 10. 2017, dva od 15. 11. 2017. Řešení umožní využívat nejoblíbenější aplikace, které jsou zahrnuté v jednotlivých variantách tak, že jejich používáním zákazník nečerpá data z tarifu. Stačí, když má zákazník konkrétní aplikace stažené ve svém telefonu. Balíčky Vodafone PASS jsou kombinovatelné s tarify Naplno, Red LTE, Red+, Smart, Start 100/200 a 500 minut jak pro firemní tak nefiremní zákazníky, s tarifem Jetovtobě a s  Balíčky k předplaceným kartám Komplet v síti a Komplet do všech sítí pro nefiremní zákazníky a tarify Red Profi pro firemní zákazníky.  Velkou výhodu přináší Vodafone PASS také pro zákazníky, kteří například v rodině využívají sdílený tarif Red +, ti mohou za jednu cenu balíčku využívat službu všichni.

Chat Pass

Chat Pass je pro zákazníky dostupný od 5. 10. 2017. Zahrnuje aplikace WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, Vodafone Message+ a umožní využívání aplikace bez počítání dat na posílání zpráv, obrázků, fotek, videí, emotikonů, samolepek, hlasových zpráv, dokumentů a souborů (PDF, MP3, odkazů na webové stránky, informace o poloze aj.). Audio a video hovory využívají univerzální data a do balíčku Chat Pass nepatří. Nabídka aplikací se v budoucnu může ještě měnit či rozšířit.


Social Pass

Social Pass je pro zákazníky dostupný také od 5. 10. 2017. Zahrnuje Facebook, Instagram, Twitter a Pinterest. Umožňuje využívání těchto aplikací na sdílení zážitků, obrázků, videí i textů. Nabídka aplikací se v budoucnu může ještě měnit či rozšířit.

Music Pass

Pro hudební fanoušky bude ideální balíček Music Pass. Balíček zákazníkům Vodafone přinese

  1. 11. 2017.

Video Pass

Malé kino v mobilu? S balíčkem Video Pass už zákazníci nemusí hledat Wi-Fi a video přehrají kdekoliv. Balíček zákazníkům Vodafone přinese 15. 11. 2017.

Balíčky půjde využívat na hlavní i sdílené SIM kartě a stejně tak i v zahraničí ve všech zemích zóny 1. V ostatních zónách nebudou balíčky fungovat. Balíčky lze i kombinovat.

Ceny balíčků Vodafone PASS:

Název balíčku Chat Pass Social Pass Video Pass Music Pass
Cena k tarifu za měsíc 99,- Kč 0,- Kč do konce listopadu 2017, poté 99,- Kč Bude známo 15. 11. 2017 Bude známo 15. 11. 2017

Stažení a aktualizace aplikací do Vodafone PASS balíčků nepatří, jsou na ně využívána univerzální data z datového tarifu zákazníka.

Po vyčerpání univerzálních dat z datového tarifu zákazník nemůže balíčky Vodafone PASS využívat, a to z důvodů pravidel síťové neutrality, která platí pro celou Evropskou unii. Pokud dojde k zastavení přenosu dat pro jakoukoliv službu, toto zastavení musí být aplikováno na všechny služby stejně. Řešením je mít zapnuté účtování dalších dat, pak se provoz Vodafone PASS nezastaví.

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu se svými CSR aktivitami se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 170 milionů korun. Za 10 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz