Společnost Rockwell Automation představila na veletrhu PACK EXPO v Las Vegas technologii Smart Machine

PRAHA, 9. října 2017 – Účastníci letošního ročníku veletrhu PACK EXPO v Las Vegas, který se konal ve dnech 25. – 27. září, měli příležitost poznat nejnovější technologie pro inteligentní stroje vyráběné společností Rockwell Automation. Během prezentací na pódiu a demonstracích na stánku tak bylo možné zjistit, jak se staví stroje na balení, které jsou vybaveny vozíkovou technologií, analytickým softwarem a dalšími komponenty.

„Na veletrhu PACK EXPO v Las Vegas mohli OEM výrobci zařízení sledovat kroky, které vedou k hotovému výrobku, od návrhu jeho designu až po montáž těchto inteligentních strojů, jejichž cílem je uspokojit potřeby zákazníků. Díky tomu je pak možné posílit své vztahy s nimi a získat nové byznysové příležitosti,“ řekl Steve Mulder, ředitel segmentu OEM packiging ze společnosti Rockwell Automation.

Návštěvníci veletrhu mohli také vidět technologii Rockwell Automation přímo v akci na pódiu. MagneMotion společnosti Rockwell Automation představila svou technologii nezávislého vozíku, iTRAK a MagneMover Lite. Tyto modulární škálovatelné systémy řízení pohybu, které jsou navrženy pro přesný pohyb, umístění a sledování zatížení, mohou zvýšit výkon a účinnost v procesech, jako je balení, farmaceutická výroba, sterilní a aseptické plnění, laboratorní automatizace a výroba zdravotnických prostředků. Účastníci mohli poznat také iTRAK technologii reprezentovanou společnostmi Cama Grooup a Bradman Lake.

Na veletrhu byla také prezentována služba FactoryTalk Analytics pro stroje od společnosti Rockwell Automation, pracující v cloudu, která pomáhá technikům montujícím zařízení spolupracovat se svými zákazníky.

Aplikace FactoryTalk Analytics for Machines zjednodušuje vzdálený dohled nad strojem tím, že sbírá data, analyzuje výkonnost a získává tak cenné informace, které zlepšují výkonnost stroje, monitorují nutnost údržby a pomáhají zkracovat prostoje.

Účastníci se mohli o této technologii dozvědět více na stáncích firem R.A. Jones a Bradman Lake. Více než 25 členů programu partnerské sítě Rockwell Automation na veletrhu prezentovalo inovativní technologie pro různé balící operace.

 

Rockwell Automation byl také hlavním partnerem benefičního koncertu Doobie Brothers, ktrerý se konal v rámci inciativy „PACK GIVE Benefit BACK“. Část výtěžku z této akce bude věnována Americkému červenému kříži, který sbírá prostředky na obnovu po ničivém hurikánu Harvey.

O programu Rockwell Automation PartnerNetwork

Program partnerské sítě nabízí globálním výrobcům spolupráci s ostatními partnery v tomto programu, ve kterém se vzájemně dělí o své zkušenosti s vývojem, implementací a hledání nejlepších řešení pro dosažení optimalizace výroby, zvýšení výkonnosti stroje a splnění cílů udržitelnosti.

O společnosti Rockwell Automation

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), světově největší společnost zaměřená na průmyslovou automatizaci a informační technologie, zajišťuje vyšší produktivitu svých zákazníků a vyšší stupeň udržitelnosti světového vývoje. Společnosti Rockwell Automation sídlí v Milwaukee ve státě Wisconsin a zaměstnává kolem 22 000 lidí starajících se o zákazníky společnosti ve více než 80 zemích.