#LETSCELEBRATE: Druhá kolekce Heidi Klum a Lidlu

Po módní nabídce „Heidi & The City“ se v prodejnách Lidl představí 4. prosince druhá kolekce oblečení od top modelky Heidi Klum: tentokrát s názvem #LETSCELEBRATE.

Inspirována nejvíce vzrušujícím obdobím roku, přináší nová kolekce jak elegantní základní kousky tak trendy modely: zkrátka sváteční módu pro všechny ženy a za typicky výhodné ceny prodejen Lidl.

Svátky s Heidi Klum

Spolupráce Heidi klum a Lidlu jde do dalšího kola. Po nabídce „Heidi & The City“, která se soustředila na každodenní módu, druhá kolekce se inspiruje nadcházejícími vánočními svátky.  A právě v této době, konkrétně 4. prosince, uvedou návrháři společně s prodejnami Lidl limitovanou kolekci „#LETSCELEBRATE“, která učiní elegantní módu cenově dostupnou každému. Ať už jde o vánoční večírek s kolegy, rodinnou štědrovečerní večeři nebo silvestrovskou párty s přáteli: na 70 snadno kombinovatelných elegantních kousků a trendy modelů vytvoří úžasný outfit pro každou příležitost.

„Chtěla jsem vytvořit módu, ve které budeme o svátcích jen zářit a která přitom bude jednoduchá a elegantní,“ říká Heidi Klum.

Všestranná jako Heidi: flitry, samet, satén a umělá kožešina  

#LETSCELEBRATE spojuje teplé barvy a elegantní materiály v úžasnou sváteční kolekci: samet a satén doplňují flitry a umělá kožešina. K největším lákadlům kolekce patří bordó zimní kabát, stylový sametový blazer v půlnoční modři stejně jako flitrové šaty v pudrově růžové s dokonale padnoucí štolou z umělé kožešiny. Každý kus přesvědčí vysokou kvalitou a výhodnou cenou od 200 Kč do 900 Kč, typickou pro prodejny Lidl.

“Vždy před Vánocemi nabízíme našim zákazníkům něco výjimečného. S kolekcí #LETSCELEBRATE přichází do našich obchodů zcela nový módní zážitek,“ uvádí Michal Farník, jednatel společnosti Lidl v České republice.

Start prodeje kolekce: 4. prosince

Prodej kolekce startuje ve všech 234 prodejnách Lidl v České republice 4. prosince. Kromě oblečení (ve velikostech 34 – 44) nabídka zahrnuje také módní doplňky.  Na mezinárodní úrovni bude akce probíhat ve více než 10 000 prodejnách Lidl ve 28 zemích a na e-shopech Lidl.

www.instagram.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

#LETSCELEBRATE

#esmarabyheidiklum

O společnosti Lidl

Společnost Lidl otevřela prvních 14 prodejen v České republice v červnu 2003. V průběhu jejího působení na českém trhu rozšířila obchodní síť na 234 prodejen. Blízkost prodejen k zákazníkům a jednoduchost prodeje jsou základem úspěchu společnosti. Prodejny Lidl jsou specifické svou vysokou funkčností, účelovostí, příjemným a čistým prostředím. Jasné a přehledné rozdělení jednotlivých uliček umožňuje zákazníkovi rychlou a jednoduchou orientaci.

Filosofie prodeje společnosti Lidl je založena na vlastních produktech prodávaných pod vlastními značkami. Veškerý sortiment zboží podléhá neustále přísné kontrole kvality a pouze dodavatelé, kteří tyto vysoké normy kvality splňují, mohou své zboží do Lidlu dodávat. Důležitou zárukou čerstvosti všech potravin je krátká dodací cesta a okamžitá překládka zboží.

Společnost Lidl pro své zákazníky připravuje pravidelné tematické týdny. Kromě potravinářského sortimentu jsou v rámci těchto akcí nabízeny také potřeby pro domácnost, kancelář, sport, zábavu nebo kutilství.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika