Jak dnes pracovat s lidskými zdroji a jak nalézat talenty pro správné firmy? Nejen o nových trendech v oblasti náboru bude brněnský Evolve! Summit

Celosvětově známí experti z oblasti recruitmentu se již potřetí potkají na největší oborové konferenci ve střední a východní Evropě, která proběhne 8. a 9. listopadu v brněnském Sono centru.

„Nemám rád přehánění a nadsázku, ale u EVOLVE! Summitu jde o realitu – jedná se skutečně o největší náborářskou akci ve střední a východní Evropě,“ říká charismatický moderátor konference Petr Skondrojanis. „Celá recruiterská špička z Česka i ze Slovenska se sejde pod jednou střechou a nabídne účastníkům témata, která ještě nikde jinde nezazněla. K tomu si připočítejte řečníky z celého světa a vypadne vám nejlepší recruitment event tohoto roku,“ dodává Skondrojanis s úsměvem.

Světem náboru hýbou témata jako inteligentní chatboti, automatizace v recruitmentu, novinky ovlivňující hledání kandidátů na LinkedInu, Facebooku a Googlu, nové tipy a aplikace z oblasti sourcingu. Summit je navíc unikátní networkingovou platformou, kde mohou navazovat kontakty recruiteři, kteří by jinak neměli šanci se potkat.

A protože konference nejsou jen o odborném obsahu, připravili organizátoři bohatý doprovodný program, při kterém mohou účastníci kromě networkingu zapojit jiné části mozkové hemisféry a chuťové pohárky: „Po celou dobu summitu bude připraven bohatý catering, čeká nás afterparty s remixovou hudební kapelou Ukulele Orchestra jako Brno a herecké překvapení,“ vyjmenovává zakladatel summitu Michal Toman a dodává: „Účastníci se také mohou zvěčnit ve fotokoutku, vychutnat si čaj v LMC čajovně, zasoutěžit si nebo se pobavit poznámkami z jednotlivých prezentací formou skečnout od grafického designéra Radka Petříka.“

EVOLVE! Summit je mimořádný i svou velikostí – tři stovky účastníků budou sledovat patnáct řečníků, v tzv. Chill-out zóně se představí generální partner Goodcall, u nějž si návštěvníci mohou prakticky vyzkoušet využití virtuální reality při náboru a budování firemní značky. Nové generace HR softwarů představí společnosti DataCruit, YSoft a Amazing Hiring. Dalším parterem jsou neotřelí Wolfhunti, jejichž aplikace Deer Park (doslova živá obora talentů) diskrétně propojuje vzácné profesionály s úzkým počtem firem. „Na našem stánku bude možnost potkat vlky z naší smečky a popovídat si o tom, jak pomocí Deer Park přilákat vzácné dvanácteráky do Vaší firmy,“ upřesňuje Ondřej Havlíček.

Trh práce se rychle proměňuje, kandidáti jsou náročnější než dříve a firmy bojují o každý talent. EVOLVE! Summit je tu proto, aby náborářům ukázal cestu, jak úspěšně procházet labyrintem náboru a lidských zdrojů.