SteelSeries uzavřela partnerství s Painkiller a Quake Champions legendou, Sanderem „Vo0“ Kaasjagerem

Chicago 19. 10. 2017 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, oznámila sponzoring Sandera „Vo0“ Kaasjagera, historicky nejúspěšnějšího hráče FPS hry Painkiller a elitního účastníka Quake Champions. SteelSeries a Kaasjager budou spolupracovat v rámci profesionálních herních turné a také na vývoji a návrhu produktů.

Kaasjager bude z pozice dvojnásobného světového šampióna, e-sports hráče roku a vystudovaného strojního inženýra intenzívně spolupracovat se SteelSeries na vývoji nových produktů. Zejména bude, jako přední hráč, který přesně zná požadavky profesionálů na kvalitu a provedení, nápomocen při jejich odlaďování a finálním testování.

„Produkty SteelSeries používám po celou svou kariéru,“ říká Kaasjager, a dodává: „Je to jediná značka, které důvěřuji v oblasti soutěžního hraní a jsem proto poctěn, že mohu být součástí týmu vyvíjejícího špičkové e-sport periférie pro všechny hráče.“

Tento víkend směřuje Kaasjager na Dreamhack v Denveru, kde se utká ve finále Quake Champions o některou z cen z celkové dotace 75 000 dolarů (cca 1 635 000 Kč).

Fanoušci a příznivci mohou sledovat budoucí spolupráci obou stran na Twitteru SteelSeries a Kaasjagera, Instagramu či FaceBooku.

Pro další informace o společnosti SteelSeries navštivte web www.steelseries.com.

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.