První pevný internet od Vodafonu na LTE síti

23. října 2017, Praha – Vodafone pokračuje v uvádění novinek do své nabídky a poprvé rozšiřuje svou nabídku o vlastní pevné internetové připojení. Nové neomezené připojení pro domácnosti a menší firmy funguje díky LTE síti. Využijí ho nejen zákazníci ve městech, ale i na venkově, všude tam, kde zákazníci nejsou spokojení s kvalitou svého připojení. Pevný internet od Vodafonu s rychlostí až 30/5 Mbit/s si mohou ode dneška zákazníci pořídit za 449 Kč měsíčně.

„Pevný internet považuji za další díl do skládačky, který nám pomůže vytvořit digitální Česko. Zákazníkům přinášíme tuto nabídku jako alternativu k jiným, méně kvalitním možnostem pevného připojení v některých městech a především na venkově,“ říká o novince Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu, a dodává: „Zákazníkům navíc poskytneme kompletní instalaci zařízení v bytě nebo domě, kde chtějí službu využívat, a to zcela zdarma.“

Výhody služby Pevný internet od Vodafonu:

  • Zřízení služby u zákazníka zdarma instalačním technikem
  • Služba je dostupná na LTE síti s nejlepším pokrytím v ČR
  • Rychlost připojení až 30/5 Mbit/s
  • Neomezený datový limit (bez FUP)
  • Cena za Pevný internet se smlouvou na 24 měsíců:
    • 449 Kč měsíčně, pokud má zákazník u Vodafonu ještě jiný tarif
    • 599 Kč měsíčně při samostatném pořízení
  • Zařízení Huawei (vnější anténa a vnitřní Wi-FI router) na splátky (počáteční platba 1 Kč, poté 24 x 100 Kč)
  • Připojit lze až 34 zařízení
  • Služba Pevný internet Profi je dostupná pro firmy z OneNetu, Vodafone pro ně připravil nabídku garantované konektivity, kde má zákazník možnost získat stejnou rychlost stahování i odesílání nebo tzv. asymetrickou rychlost (vyšší rychlost stahování než odesílání). Tuto nabídku firmám Vodafone připravuje na míru včetně ideální konfigurace hardwaru.

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu se svými CSR aktivitami se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 170 milionů korun. Za 10 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz.