Atos získal prestižní cenu Oracle Excellence Award za specialozovaného partnera roku

Praha, 2. listopadu 2017 – Atos, globální lídr digitální transformace, získal v regionu EMEA cenu Oracle Excellence Award za specializovaného partnera za rok 2017 v oblasti cloudové infrastruktury.

Atos získal ocenění za předvedení excelentnosti při vývoji hybridní cloudové infrastruktury. Se svou cloudovou nabídkou – Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud – poskytuje Atos firmám vysoce industrializované a automatizované end-to-end služby, včetně end-to-end orchestrace a managementu více typů cloudu.

Cílem ocenění Oracle Excellence Awards pro specializovaného partnera roku je povzbudit k inovacím členy sítě Oracle Partner Network, kteří s pomocí produktů a technologií Oracle vytváří hodnoty a nový obchodní potenciál. Udělené ocenění zohlednilo inovace společnosti Atos a závazek dodávat klientům Oracle řešení a služby pro kritické obchodní výzvy.

„Atos a Oracle mají dlouhou a úspěšnou společnou historii při vytváření řešení. Našim společným zákazníkům předáváme společně hodnoty již více jak 20 let. Toto ocenění potvrzuje naše úsilí a odbornost ve snaze zajistit pro zákazníky to nejvhodnější a bezproblémové řešení, ať už jde o migraci do cloudu, transformaci aplikací a infrastruktury, nebo management více typů cloudu,” řekl Mark Nouris, globální manažer Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud.

Jako plnohodnotný poskytovatel služeb pro Oracle má Atos znalosti i akreditace pro úplné spektrum aplikací, technologií a souvisejících služeb. Více než 1500 profesionálů na celém světě umožňuje Atosu nabízet odbornost v oblasti základních technologií včetně databází a middlewaru i v oblastech aplikací pro vertikální či horizontální cross-sektor. Platí to i pro správu celého životního cyklu a Quality Assurance těchto technologií.

Atos je globální platinový člen síte Oracle Partner Network. Se svými 11 multitenantními cloudovými centry, 3300 cloudovými experty a 8 globálními delivery centry na celém světě je globálním lídrem v cloudové migraci a správě. Společnost Gartner umístila Atos do kvadrantu lídrů ve své zprávě Magic Quadrant Data Center Outsourcing & Infrastructire Utility Services (DCO / IUS) v Evropě, Severní Americe a v regionu APAC. Společnost Everest Group označila Atos za globálního lídra v privátním cloudu a společnost NelsonHall zase Atos přisuzuje pozici evropského lídra v migraci a správě cloudové infrastruktury.

***

O společnosti Atos

Společnost Atos SE (Societas Europaea) je lídrem v oboru digitální transformace, má zhruba
100 000 zaměstnanců v 72 zemích a její roční tržby dosahují přibližně 12 miliard EUR. Akvizicí společnosti Siemens IT Solutions and Services v říjnu 2010 začal Atos působit v České republice pod jménem Atos IT Solutions and Services, s.r.o. Atos v České republice zaměstnává 300 zaměstnanců v Praze, Brně, Ostravě a Vysokém Mýtě. Skupina má zákazníky po celém světě a je evropským lídrem v oblastech Big Data, kybernetické bezpečnosti, Digital Workplace, poskytuje cloudové služby, správu infrastruktury i dat, řešení Business & Platform a prostřednictvím Worldonline, evropského lídra v oboru plateb, i transakční služby. Společnost pomáhá klientům v různých sektorech, jako jsou obrana, finanční služby, zdravotnictví, výroba, média, služby, veřejný sektor, maloobchod, telekomunikace a doprava, uskutečňovat digitální transformaci díky svým novátorským technologiím, znalostem digitálních aplikací i průmyslových oborů. Společnost Atos je celosvětovým IT partnerem olympijských a paralympijských her a její akcie jsou obchodovány na pařížské burze Euronext Paris. Atos působí pod obchodními jmény Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify a Worldline.

O Oracle Partner Network

Oracle PartnerNetwork (OPN) je partnerský program Oracle, který poskytuje partnerům nástroje pro lepší vývoj, prodej a implementaci řešení Oracle. OPN nabízí prostředky pro školení a podporu specializovaných znalostí produktů a řešení Oracle. Postupem času se vyvinul stejně jako stále se rozvíjející produktové portfolio, partnerská základna a okruh obchodních příležitostí společnosti Oracle. Klíčem k posledním vylepšením OPN je pro partnery možnost získat uznání a ocenění za investice do Oracle Cloud. Zapojeni partneři se budou moci odlišit svou expertízou a úspěchem se zákazníky prostřednictvím programu OPN Cloud – inovativního programu, který doplňuje stávající úrovně OPN cloud dalšími úrovněmi uznání a progresivními benefity pro partnery pracující s Oracle Cloud.

Více na: http://www.oracle.com/partners