Karolína Topolová již po čtvrté mezi 50ti nejvlivnějšími ženami Česka magazínu Forbes

Generální ředitelka AAA AUTO letos oslavila 5 let ve funkci a je nejvýše postavenou ženou ve vedení nadnárodní společnosti v automotive ve střední Evropě

Praha, 2. listopadu 2017 – Magazín Forbes vyhlašuje každoročně žebříček Nejvlivnějších žen Česka. Generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová se v žebříčku umístila již po čtvrté v první padesátce, jakožto nejvýše postavená žena ryze mužského automobilového průmyslu. Karolína Topolová je nejen generální ředitelkou největšího prodejce ojetých vozů ve střední Evropě, ale také předsedkyní správní rady Dětské dopravní nadace a maminkou čtyřleté holčičky.

„Nezakládám si na trofejích, ale umístění v žebříčku Forbes mě potěšilo. Každé ocenění, které člověk dostane, je zrcadlem odvedené práce a cenným motorem pro další pracovní nasazení, osobní rozvoj i nové projekty,“ uvedla Karolína Topolová, která je jedinou ženou v čele velké společnosti obchodující s automobily ve střední Evropě. Pod jejím vedením AAA AUTO již prodalo přes 320 000 vozů a společnost obsloužila přibližně dvojnásobný počet zákazníků. Počet autocenter AAA AUTO rozrostl o dvanáct, včetně návratu na polský a maďarský trh. Množství nabízených vozů v rámci skupiny stouplo na téměř čtrnáct tisíc. Počet zaměstnanců dosáhl 2 400. Ve vedení klade důraz na zákaznicky orientovaný přístup. Je předsedkyní správní rady Dětské dopravní nadace, která finančně podporuje sirotky obětí dopravních nehod, je vdaná a má čtyřletou dceru.

Karolína Topolová byla za své úspěchy také oceněna titulem Lady Pro 2015. Pravidelně se umisťuje mezi finalisty soutěže Manažer roku, kde navíc získala titul Mladý manažerský talent 2015. Rovněž se opakovaně umísťuje v prestižní anketě TOP 25 Žen českého byznysu. Pod jejím vedením se společnost AAA AUTO posunula v žebříčku CZECH TOP 100 z 67. na 48. pozici, získala celoevropské prestiží ocenění European Business Awards 2016/2017, kde se stala druhou nejcennější firmou Evropy ze 33 zúčastněných zemí.