Švédské tanky ve světě World of Tanks Console

Konzoloví hráči si vydupali úspěšné švédské tanky a Sabaton Tank

Listopad, 2017 Do konzolové hry World of Tanks dorazil v pořadí devátý národ. Na bojištích se tak objevují populární švédské tanky, které si již lze vyzkoušet na konzolích PS4 a Xbox.

Hráči, kteří si pořídí Xbox One X v době uvedení na trh a stáhnou si World of Tanks, pak budou mít všech devět národů k dispozici od úplného začátku. Takže žádné strachy.

Švédská náladička k hraní nové linie je téměř nutná. Stačí se pustit písničky od kapely ABBA na jedenáctku, nadlábnout se masovými koulemi a pak už nikoho nepřekvapí, že v rámci konzolového updatu do hry dorazil i unikátní Primo Victoria, tank od skupiny Sabaton.

Dvacítka nových tanků obsáhne samozřejmě lehké, střední i těžké tanky a nabídne i destroyery. Na vrcholu tankového potravního řetězce, na samotném trůnu síly je usazen Tier X těžký Kranvagn. Pro hráče, kteří mají rádi výzvy a v rukou pak pořádnou sílu, je tohle šance zařadit vedle AMX 50B a T57 do sbírky něco opravdu silného a krásného zároveň.

Švédské tanky se mohou pochlubit nízkými profily, takže získat vhodnou a vlastně i strategickou výhodu při hledání ideální pozice, není nijak těžké. UDES 03 a Strv 103 B navíc odhalí zbrusu nový herní styl nazvaný Siege and Travel. Doslovný překlad v tomto případě není na místě, protože styl hraní vybídne z bezpečného místa k útoku, aby po něm následoval únik do bezpečí.

„Konzoloví hráči požadovali, abychom do konzolové verze implementovali švédské tanky poté, co se tak úspěšně objevily v PC verzi před několika měsíci. Snažili jsme se proto, aby tento update byl k dispozici velmi rychle. Jsme samozřejmě nadšeni, že se nám to povedlo,“ vysvětluje TJ Wagner, výkonný producent konzolových World of Tanks. „ Napnuli jsme se všechny svoje síly, abychom do hry současně se švédskou linií přidali do hry i Sabaton Tank Primo Victoria. To vše se povedlo, takže nyní si hráči na své oblíbené konzoli mohou vychutnat švédské tanky se vším všudy.“

Sabaton je populární švédská metalová kapela, která se poprvé ve spojení s World of Tanks ukázala na letošním Gamescomu. Muzikanti mající naší tankovou hru ve velké oblibě navíc udělali „tankový videoklip“ pro svou píseň Primo Victoria. Kapela se navíc v kluipu objevuje jako posádka svého tanku.

A to je pro hráče World of Tanks Console asi ta nej věc, konečně mohou mít také svůj Sabaton Tank.

 

###

Official website: