Přídavek Tac-Ops DLC pro hru Arma 3 vychází už 30. listopadu

Nabídne plnohodnotnou kampaň pro jednoho hráče, rozdělenou do tří samostatných celků

Praha, Česká republika, 9. listopadu 2017 – Studio Bohemia Interactive právě dnes představuje nejnovější stahovatelný obsah (DLC) pro PC exkluzivní vojenskou akci Arma 3. Vydání je naplánováno už na konec tohoto měsíce – konkrétně 30. listopadu. Arma 3 Tac-Ops DLC Singleplayer Mission Pack prověří hráčské schopnosti ve třech odlišných vojenských operacích.

Arma 3 Tac-Ops DLC Mission Pack nabízí velkou spoustu jednotlivých misí, které nabízí skutečný pocit z bojových situací v nestřežené válečné zóně. Hráči budou vést své kolegy ve zbrani skrz situace, jenž vyžadují pečlivé plánování, využívání takticky výhodných pozic a přesné střelby. Stejně tak je ale třeba se spolehnout i na přizpůsobení se novým podmínkám, které se mohou měnit z minuty na minutu. Kompletní kampaň nabídne minimálně 8 hodin nabitých hratelností, která je pochopitelně dále určena obtížností a odlišným přístupem každého hráče. Autoři sami doporučují si každou z misí zkusit několikrát a vyzkoušet si odlišné cesty, se kterými se v nich pochopitelně rovněž počítá. V některých operacích je dokonce možné celý průběh zažít z pohledu úplně jiné jednotky.

Mezi klíčové prvky přídavku Arma 3 Tac-Ops DLC Mission Pack patří:

  • 3 operace pro jednoho hráče – balíček misí nabízí tři náročné vojenské operace určené především zkušeným hráčům série Arma:

Všemu navzdory – Zachycuje občanskou válku zuřící devět let před kampaní „Východní vítr“ napříč republikami Altis a Stratis.

Odrazový můstek – Posily jednotek NATO, které reagují na krizi „Východní vítr“, musí nejprve obsadit strategický ostrov Malden.

Ocelový Pegas – Během invaze do Altisu se jednotky NATO pokusí o troufalý vzdušný útok, vedoucí k otevření druhé fronty.

  • Autentický boj – Prožijte si skutečný vojenský konflikt v misích, které odmění hráče za pečlivý průzkum, opatrnost a trpělivost namísto zběsilé střelby do všech stran. Bojujte bok po boku ostatních vojenských sil a doveďte svou jednotku k vítězství.
  • Proměnlivé bitevní pole – Vyzkoušejte si, jak moc mohou vaše rozhodnutí o splnění (a nesplnění) vedlejších misí ovlivnit situaci na bojišti.
  • Znovuhratelnost – Okuste části některých misí z perspektivy jiných jednotek a pociťte tak všechny aspekty obří vojenské operace. Otestujte si nové taktiky a zkuste dosáhnout stejných cílů jinými prostředky.
  • Videa After Action Report (AAR) – Zdokonalte svou virtuální vojenskou taktiku a bojové plány díky praktickým radám od našich vojenských expertů a konzultantů.
  • A je toho mnohem více – Poslechněte si nově složený hudební doprovod, odemkněte nové achievementy na Steamu a využijte zcela nového skriptovacího sytému tvorby pokročilých scénářů Arma 3.

Arma 3 Tac-Ops DLC Mission Pack je právě teď k dispozici v předobjednávce s 10% slevou na Steamu a na Bohemia Store za cenu 4,49 € / 5,39 $ / 4,04 £ (běžná cena: 4,99 € / 5,99 $ / 4,49 £). Další možností, jak si DLC koupit, je pořízení Arma 3 DLC Bundle 2, díky kterému lze ušetřit více než 25 % ze samostatné koupě DLC balíčků Arma 3 Tac-Ops Mission Pack, Arma 3 Jets, Arma 3 Laws of War a chystaného Arma 3 Tanks.

Pokud chcete o hře Arma 3 zjistit více informací, navštivte oficiální stránky www.arma3.com a sledujte naše sociální sítě na Facebooku, Twitteru, YouTube a Steamu, kde můžete očekávat nejčerstvější informační servis.