Pět produktů Logitech získalo ocenění CES 2018 Innovation Honorees

Praha, Česká republika — 10. listopadu 2017 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila, že pět jejích produktů získalo ocenění CES 2018 Innovation Awards Honorees: Jaybird® RUN, Logitech® G POWERPLAY Wireless Charging System, Logitech® Circle 2, Logitech® CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial s Logitech® Flow.

Tweetněte: Pět produktů @Logitech obdrželo uznání jako CES 2018 Innovation Awards Honorees. Je tvůj oblíbený product mezi nimi? Více: https://ctt.ec/gvc0t

“Design je základním prvkem při vytváření všech produktů Logitech a věnujeme hodně času tomu, abychom to dělali správně. Z tohotu důvodu nás neobyčejně těší, že si našich produktů všimla asociace Consumer Technology Association,” řekl Bracken Darrell, Logitech President a CEO. “Chceme vytvářet produkty, které vypadají skvěle, fungují výborně a překonávají očekávání. Je pro nás proto velkou poctou, že pět z našich produktů bylo za toho oceněno.”

V tomto roce získaly produkty Logitech ocenění v těchto kategoriích:

Prestižní ocenění CES Innovation Awards uděluje asociace CEA, pořadatel veletrhu International CES, který je globálním místem setkání pro všechny z oblasti spotřební elektroniky. Veletrh již od roku 1976 upozorňuje na úspěchy v oblasti produktového designu a inženýrství.

Všechny oceněné produkty společnosti Logitech budou vystavěny na veletrhu CES 2018, který se uskuteční ve dnech 9.-12. ledna 2018 v Las Vegas. Produkty najdete na stánku Logitech #CP9, přímo před Las Vegas Convention Centre naproti Central Hall. Detailní seznam letošních ocenění CES 2018 Innovation Awards Honorees jsou k dispozici zde: CES.tech/Innovation.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní prostřednictvím několika značek její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Mezi značky společnosti Logitech patří Jaybird, Logitech G a Ultimate Ears. Společnost Logitech International se sídlem v Lausanne ve Švýcarsku byla založena v roce 1981, její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.