Společnost Dimension Data získala dvě globální ocenění na Cisco Partner Summit 2017

Praha, Česká republika – 20. listopadu 2017 – Společnost Dimension Data oznámila, že se na konferenci Cisco® Partner Summit stala držitelem dvou celosvětových ocenění – Partner roku v oblasti bezpečnosti a Partner roku v oblasti marketingových inovací. Společnost Cisco jmenovala vítěze na slavnostním večeru věnovaném globálním oceněním v rámci každoroční partnerské konference, jež se konala v texaském Dallasu. Společnost Dimension Data rovněž získala dalších 22 místních a národních cen Cisco.
Globální ocenění konference Cisco se v jednotlivých kanálech udělují partnerům, kteří se zvládnou nejlépe vypořádat s výzvami, kterým firmy čelí. Ocenění vyzdvihuje vynikající podnikatelské postupy a nejlepší metodologie v dané oblasti. Mezi hodnocené kategorie patří inovativní procesy, úspěchy řízené architekturou, strategické programy zaměřené na obchodní výsledky, naplňování nových příležitostí a prodejní přístupy.

„Těší mě, že mohu ocenit tyto mimořádné partnery, kteří vyvíjejí velké úsilí s cílem přinášet přidanou hodnotu našim zákazníkům. Trvale prokazují vedoucí postavení na trhu, ale i odvahu inovovat a reagovat na rychle se měnící svět,“ řekla Wendy Bahr, senior vicepresident Global Partner Organisation, Cisco. „S nadšením předávám tato dvě globální ocenění společnosti Dimension Data, a to za mimořádné výsledky při pomoci zákazníkům s transformací a růstem.”

Jason Goodall, Group CEO Dimension Data, říká: „Jsme nesmírně hrdí, že jsme tento rok znovu dostali několik ocenění. Spolupracujeme s firmou Cisco již 26 let a tyto ceny dokládají naše trvalé odhodlání plnit závazky na celosvětové i regionální úrovni. Společně také pomáháme komunitám po celém světě se změnou života k lepšímu. Skvělou ukázkou naší oddanosti inovacím je společná iniciativa s názvem Connected Conservation, která si klade za cíl dramaticky snížit počet útoků pytláků na nosorožce v Jižní Africe. Díky odhodlání zaměstnanců organizací a prostřednictvím jedné z nejsofistikovanějších technologií na světě se počet ulovených nosorožců v oblasti, kam jsme implementovali řešení, snížil o neuvěřitelných 96 %.”

Dimension Data

Společnost Dimension Data využívá sílu technologií pro transformaci organizací, které jim v současné digitální éře pomohou dosáhnout významných obchodních přínosů. Jako člen NTT Group se zaměřujeme na digitální infrastruktury, hybridní cloud, pracovní prostory nové generace a kybernetickou bezpečnost. S obratem 7,5 miliardy USD, pobočkami v 58 zemích a 31 000 zaměstnanci dodáváme služby všude tam, kde jsou naši klienti, a v každém okamžiku jejich technologické cesty. Jsme hrdým oficiálním technologickým partnerem Amaury Sport Organisation, organizátora Tour de France, a hlavním sponzorem cyklistického týmu „Team Dimension Data for Qhubeka“.

Akcelerujte vaše ambice. Navštivte nás na www.dimensiondata.com a na LinkedIn

Cisco

Cisco a logo Cisco jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Cisco Systems, Inc. a přidružených organizací ve Spojených státech a v některých dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky zmíněné v tomto dokumentu jsou majetkem příslušných vlastníků. Použití slova partner nevyjadřuje partnerství mezi společností Cisco a jakoukoli jinou firmou.